سیاسی خبرگزاری دانشجو
سیاسی خبرگزاری دانشجو
نماینده مردم تهران با انتقاد از نگاه خوشبینانه به مذاکره با آمریکا گفت: در حین مذاکرات به ما حمله کردند، پس چرا برخی باز هم از مذاکره سخن میگویند؟
نماینده مردم تهران با انتقاد از اظهارات رئیس مجلس درباره عملکرد نمایندگان گفت: برخی نمایندگان حتی بین نماز شب و نماز صبح روی دستورات جلسه کار میکنند.
نماینده مجلس با هشدار نسبت به تبعات گرانی بنزین گفت: باید مراقب باشیم فجایع گذشته تکرار نشود.
نماینده مردم تهران با تأکید بر ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی گفت: «مرگ بر آمریکا» تنها یک شعار نیست بلکه باوری ریشهدار در مبارزه با استعمار و استثمار است.
نماینده مردم تهران با اشاره به پیروزی زهران ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک گفت: این پیروزی نشاندهنده قوت شعار مرگ بر اسرائیل است.
رئیس مجلس شورای اسلامی به دعوت آقای «ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان، صبح چهارشنبه در رأس هیئتی از نمایندگان مجلس، عازم اسلامآباد شد.
نائب رئیس مجلس با اشاره به راهپیمایی 13 آبان گفت: تا زمانی که آمریکا با منافع نظام جمهوری اسلامی ایران در تعارض باشد، ملت ایران بر استکبارستیزی پایبند خواهد ماند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت نیروهای شرکتی گفت: این وضعیت مصداق بردهداری نوین است.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به دعوت رئیس مجلس پاکستان تهران را به مقصد پاکستان ترک کرد.
رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده مردم شیراز گفت: از بعد از نماز صبح همه پیشنهادهای امروز را خواندم؛ شما باید قبلاً وقت میگذاشتید.
نماینده مردم بافق با اشاره به اهمیت تاریخی روز 13 آبان گفت: تغییر دیدگاه برخی از تسخیرکنندگان لانه جاسوسی، چیزی از اهمیت این روز نمیکاهد.
ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح ملی هوش مصنوعی در دستورکار امروز مجلس قرار گرفت.
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس قوه مقننه آغاز شد.
موشک فاتح313 نماد اراده و قدرت بازدارندگی ایران است که در حمله دقیق به پایگاه عینالاسد، قدرت موشکی کشور را به جهانیان اثبات کرد. این موشک در بامداد 18 دی 98 اولین عملیات رسمی یک دولت علیه پایگاه آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم را انجام داد و تاریخ سازی کرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه ساماندهی و نظارت بر بانکها از مسائل مهم اقتصادی به شمار میرود که تاکنون درکشور مغفول مانده، گفت: فرآیند تحقیق و تفحص از بانکها آغاز شده است.