یک‌شنبه 27 اردیبهشت 1405

ورزشی خبرگزاری دانشجو

ورزشی خبرگزاری دانشجو

فهرست تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران برای حضور در مقدماتی جام ملت‌های آسیا مشخص شد.

تیم بسکتبال سه نفره پسران دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در تورنمنت ASB کاپ روسیه به مقام سوم رسید.

ورزشکاران ایران در سومین روز رسمی بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض در چهار رشته به رقابت می‌پردازند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بامداد امروز (دوشنبه) در جریان بازی دو تیم دیترویت لاینز و واشنگتن کامندررز در ورزشگاه حاضر شد که تقریباً از سوی تمامی تماشاگران هو شد؛ نشریه‌ی گاردین این واکنش را «نفرت از رئیس‌جمهور هرج‌ومرج طلب» توصیف کرده است.

تیم مکابی تل‌آویو در ادامه نتایج ضعیف خود در لیگ اروپا، شب گذشته در لیگ داخلی با شکست تحقیرآمیز 6 بر 2 مقابل بیتار، بدترین باخت تاریخ خود را تجربه کرد.

سرمربی بارسلونا از پیروزی قاطع تیمش مقابل سلتاویگو در هفته دوازدهم لالیگا ابراز خوشحالی و رضایتش را از عملکرد بازیکنان و بهبود تیم به‌ویژه در نیمه دوم اعلام کرد.

خلاصه بازی تیم های فوتبال بارسلونا 4-2 سلتاویگو را با هتریک لواندوفسکی را اینجا ببینید.

دیدار تیم‌های فوتبال بارسلونا و سلتاویگو با نتیجه 4 بر 2 به سود کاتالان‌ها به پایان رسید.

سرمربی رئال مادرید با وجود شکست برابر لیورپول و توقف در لالیگا تاکید کرد که تیمش در بحران به‌سر می‌برد.

کاروان ایران در دومین روز بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض با یک مدال طلا و سه برنز در رده دهم جدول مدالی قرار گرفت.

مهدی علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک میزبانی ریاض از بازی‌های کشور‌های اسلامی را متوسط ارزیابی کرد و گفت: برای اعطای میزبانی دوره هفتم بازی‌ها به مالزی، رای‌گیری و رقابتی شکل نگرفت.

مدال برنز تیم ملی تنیس روی میز مردان با صعود به نیمه‌نهایی بازی‌های کشورهای اسلامی قطعی شد.

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور همراه با بازیکنان تیم ملی فوتبال در اردوی پیش از تورنمنت امارات پا به توپ شد.

دارنده مدال طلای موی تای: آینده را روشن و سفید میبینم و امیدوارم مبارز بهتری باشم.

تیم 4 در 200 متر آزاد تیمی در مسابقات شنای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی به مدال برنز رسید.

دارنده مدال طلای موی تای: تمام حریفانم را ناک اوت کردم و از خودم تشکر می‌کنم که در سخت‌ترین شرایط تحمل کرد و به تمرینات ادامه داد همچنین استادم این رویا را در سرم انداخت و 5 ماه قبل از اعزام به من گفتند قطعا طلا به دست میاوری و از پدرم تشکر می‌کنم از همان بچگی روحیه و اعتماد به نفس جنگندگی را به من داد و مادرم که همیشه حامی من بوده است.