سه‌شنبه 10 شهریور 1405

دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی

وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «سند ازدواج دانشگاهیان» را برای اجرا ابلاغ کرد.

خبرگزاری مهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه دوره‌های توان افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی را ابلاغ کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سردار سلیمانی گفت: قدرت جمهوری اسلامی برآمده از قدرت نرم اسلام و متکی بر مردم است و به همین دلیل، آمریکا دچار بحران گفتمان تمدنی شده است.

وب‌گاه الف

سیدابراهیم رئیسی، رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «سند ازدواج دانشگاهیان» مشتمل بر 10 ماده و 11 تبصره که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است را برای اجرا ابلاغ کرد.

وب‌گاه 55 آنلاین

معاون جدید وزیر راه و شهرسازی کیست؟

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رییس جمهور آیین نامه اصلاحی شورای هنر که در جلسه 24 اسفند 1400 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید را برای اجرا ابلاغ کرد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «سند ازدواج دانشگاهیان» که در جلسه 848 مورخ 1400/08/26 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد. متن مصوبه «سند ازدواج دانشگاهیان» به شرح ذیل است: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها وزارت علوم، تحقیقات و...

خبرگزاری مهر

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «سند ازدواج دانشگاهیان» را برای اجرا ابلاغ کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی، رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «سند ازدواج دانشگاهیان» مشتمل بر 10 ماده و 11 تبصره که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است را برای اجرا ابلاغ کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، مغز متفکر طرح‌های مسکنی دولت سیزدهم پس از گذشت یکسال از آغاز این دولت، دستخوش تغییر شد.

خبرگزاری ایرنا

تبریز - ایرنا - همزمان با سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به آذربایجان شرقی، از هفت طرح فناورانه و دانش بنیان پارک علم و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز رونمایی شد.

وب‌گاه گسترش

هادی عباسی به سمت قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در بخش مسکن و معاونت مسکن و ساختمان این وزارتخانه منصوب شد و امروز مراسم معارفه وی در وزارت راه برگزار می‌شود.