جمعه 10 مرداد 1404

داود نامور، تهیه‌کننده «پروین» شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
داود نامور، تهیه‌کننده «پروین» شد

داود نامور، تهیه‌کننده نمایش «پروین» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی شد، نمایشی که قرار است به زودی در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه برود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایش «پروین» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی که از اواخر اردیبهشت در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت، تهیه‌کننده خود را شناخت.

داود نامور، تهیه‌کننده و کارگردان تئاتر و همچنین موسس و مدیر عمارت نوفل‌لوشاتو، تهیه‌کنندگی درام تاریخی و چهره‌نگارانه (پرتره) «پروین»؛ برشی از زندگی پروین اعتصامی، شاعر شناخته‌شده معاصر را بر عهده گرفت.

نامور که از جمله فعالیت‌های اجرایی‌اش می‌توان به مدیریت عمارت نوفل‌لوشاتو از سال 1395 تاکنون و مدیریت آکادمی هنرهای اجرایی «افرا» از سال 1397 تاکنون اشاره کرد، دبیر جشنواره مستقل تئاتر «افرا» با عنوان «جایزه بزرگ استاد ناظرزاده‌کرمانی» نیز هست، جشنواره‌ای که فراخوان آن، پس از دو دوره برگزاری در سال‌های 1397 و 1400، برای برگزاری در سال 1401 به تازگی منتشر شده است.

در کارنامه کاری نامور کسب عنوان «مدیر برتر تماشاخانه‌های خصوصی در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر» در سال‌های 1396، 1397 و 1398 و همچنین تهیه‌کنندگی بیش از 10 اثر نمایشی و مشارکت در تولید بیش از 7 اثر دیده می‌شود.

نمایشنامه «پروین» به قلم حسین کیانی 26 دی 1400 در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر رونمایی و توسط انتشارات نمایش روانه بازار کتاب شد.

اسامی بازیگران و دیگر عوامل «پروین» به زودی اعلام خواهد شد.

259259

کد خبر 1622929