درخواست خودروسازان برای تداوم عرضه خودرو در بورس کالا
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد علی تیموری، مدیرعامل سایپا و مهدی خطیبی، مدیرعامل ایران خودرو طی نامه های جداگانه ای به سازمان بورس و اوراق بهادار خواستار تداوم عرضه خودرو در بورس کالا شدند.
مدیرعامل سایپا در نامه خود به سازمان بورس آورده است: «با توجه به پذیرش خودرو شاهین در بورس کالا، تاکنون تعداد 6 هزار و 200 دستگاه خودرو از طریق بورس کالا جهت فروش آگهی شده است؛ لازم بهذکر است برنامه پذیرش و عرضه سایر خودروهای تولیدی این شرکت نیز در حال پیگیری بوده که مراتب پس از تحقق، از طریق سامانه کدال به اطلاع عموم خواهد رسید».
همچنین مدیرعامل ایران خودرو نیز در نامه خود آورده است: «عرضه خودرو دنا در تاریخ 26 دی ماه انجام و رویکرد این شرکت مطابق هماهنگیهای انجام شده با مراجع ذیربط، تداوم عرضه خودرو در بورس کالا است».
بنابراین گزارش، نماد خودرو و خساپا پس از دو روز تعلیق، امروز در بورس اوراق بهادار بازگشایی شد.
پایان پیام /