در دیدار رئیس رسانه ملی با وعاظ و روحانیون چه گذشت؟ / از سند تحول تا انتقادهای سرسختانه + فیلم
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، در نشست وعاظ، روحانیون و مبلغان دینی و مسئولین صدا و سیما درسالن خورشید مرکزهمایشهای بینالمللی صداوسیما، پیمان جبلی به ارائه گزارش عملکرد و برنامههای تحولی سازمان پرداخت. وی با اشاره به تجربههای مدیریتی چهار دهه گذشته رسانه ملی، بر گسترش کمی شبکهها و تأثیر آن در زیست فرهنگی مردم تأکید کرد. جبلی از سند تحول رسانه ملی سخن گفت که در سه ساحت...
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، در نشست وعاظ، روحانیون و مبلغان دینی و مسئولین صدا و سیما درسالن خورشید مرکزهمایشهای بینالمللی صداوسیما، پیمان جبلی به ارائه گزارش عملکرد و برنامههای تحولی سازمان پرداخت. وی با اشاره به تجربههای مدیریتی چهار دهه گذشته رسانه ملی، بر گسترش کمی شبکهها و تأثیر آن در زیست فرهنگی مردم تأکید کرد. جبلی از سند تحول رسانه ملی سخن گفت که در سه ساحت تحول در رویکرد، محتوا و سازوکار تنظیم شده و از سوی رهبر انقلاب تأیید شده است.
جبلی تأکید کرد که این سند، میثاقی میان رسانه ملی، رهبر انقلاب و مردم است. وی با اشاره به تولید برنامههای پرمخاطب معارفی چون «حسینیه معلی» و «محفل»، این دستاوردها را از جلوههای تحول در رسانه ملی دانست. جبلی همچنین به حضور هنرمندان و تولید پروژههای الف ویژه مانند «سلمان فارسی» و «موسی کلیمالله» اشاره کرد و از تلاشها برای کاهش وابستگی به چهرههای شناختهشده هنری خبر داد.
در ادامه محسن برمهانی، معاون سیمای رسانه ملی هم واعظان حاضر در این نشست را همکاران رسانهای صداوسیما دانست و گفت: همگی ازطریق آنتن با مخاطبان میلیونی خود ارتباط داریم و طبیعی است که در این مقطع حساس و در این جنگی که در آن حاضریم، در قالب هماندیشی منسجمتر حرکت کنیم. شرکتکنندگان این نشست هم که چهرههایی چون حججاسلام محسن قرائتی، علیرضا پناهیان، مهدی ماندگاری، محمد برمایی، غلامرضا قاسمیان، سیدعباس موسوی مطلق، محمدهادی هدایت، علی سرلک، سیدحسین آقامیری، محسن قنبریان، مرتضی ادیب یزدی، محمدرضا برادران، سیدمهدی حائریزاده، محمدرضا میلانینژاد، سیدحسین موسوی، حمیدرضا مهدوی ارفع و اسماعیل کاظمی و شماری دیگر بودند که در ادامه به بیان نظرات خود پرداختند.
با این حال، حجتالاسلام علی سرلک نگاه متفاوتی را ارائه کرده و در نقد خود به برخی از رویکردهای مدیریتی سازمان صداوسیما، بهویژه در دوره مدیریت پیمان جبلی، اشاره کرد. او با اشاره به سکوت و سیاستهای وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صدا و سیما، در این مدت گفت: «صداوسیما نباید به دلیل نگاههای محدود مدیریتی، برچسب میلی بودن به خود بگیرد.» به عقیده او، حذف سرمایههای انسانی و چهرههای تأثیرگذار، ضربهای جدی به اعتبار و اثربخشی رسانه ملی وارد میکند.
همچنین سرلک با اشاره به حذف برخی چهرههای برجسته رسانهای مانند حامد کاشانی از برنامههای صداوسیما، به این نکته اشاره کرد که رسانه ملی با حذف افرادی که در ساختار سازمان رشد کردهاند، ممکن است دچار آسیب شود.