جمعه 1 فروردین 1404

در واکنشی جنجالی / همسر رونالدو: از برزیل متنفر شدم

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
در واکنشی جنجالی / همسر رونالدو: از برزیل متنفر شدم

سلینا لوکس، همسر رونالدو نازاریو، پس از کنار کشیدن او از نامزدی ریاست فدراسیون فوتبال برزیل، به شدت از این سازمان انتقاد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، رونالدو قصد داشت با نامزدی برای ریاست CBF، تمام برزیل را متحد کند و فوتبال این کشور را دوباره در سطح جهانی مطرح سازد. اما او نتوانست حمایت لازم را برای رقابت در انتخابات آینده و جایگزینی ادنالدو رودریگز (رئیس فعلی) به دست آورد و به ناچار از نامزدی انصراف داد.

این تصمیم رونالدو با واکنش‌های زیادی مواجه شد. یکی از جنجالی‌ترین این واکنش‌ها، مربوط به همسرش، سلینا لوکس، بود. او که مدل و تاجر است، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار تصویری از نشان برزیل و جمله «فساد همچنان ادامه دارد»، نوشت: «برزیل کشوری است که فقط باعث انزجار می‌شود.»

سلینا لوکس، اهل کوریتیبا، پس از اینکه رونالدو اعلام کرد 23 فدراسیون از 27 فدراسیون ایالتی از ملاقات با او خودداری کرده‌اند، این پست را منتشر کرد. در نتیجه، ادنالدو رودریگز همچنان نامزد اصلی برای ادامه ریاست CBF باقی مانده است.

در واکنشی جنجالی / همسر رونالدو: از برزیل متنفر شدم 2