یک‌شنبه 26 اسفند 1403

دستاوردهای قرآنی جمهوری اسلامی ایران به جهان معرفی شود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
دستاوردهای قرآنی جمهوری اسلامی ایران به جهان معرفی شود

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: باید از فرصت نمایشگاه قرآن در جهت معرفی دستاوردهای قرآنی جمهوری اسلامی ایران به جهان استفاده کرد.

- اخبار فرهنگی -

حجت الاسلام سید مصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم با اشاره به برگزاری سی و یکمین دوره این نمایشگاه در ابتدای سال 1403، اظهار داشت که با وجود محدودیت‌های منابع و موانع ناشی از تغییر دولت، ستاد برگزاری نمایشگاه به سرعت فعال شده و نمایشگاه امسال را با تلاش‌های فراوان برگزار کردند.

حسینی همچنین به تفاوت فضای نمایشگاه امسال نسبت به سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: همزمان با برگزاری نمایشگاه، اقامه نماز جمعه نیز در مصلی در حال انجام است که باعث محدودیت فضاها شده و چیدمان نمایشگاه را تغییر داده است.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با ابراز رضایت از ارتقاء برخی بخش‌ها در نمایشگاه، افزود: مجموعه‌های قرآنی حاضر در نمایشگاه به دلیل رشد فعالیت‌های قرآنی کشور، دستاوردهای قابل توجهی را ارائه می‌دهند.

قرآن نسخه شفابخش جامعه در مسیر رشد علمی، فرهنگی و اقتصادی

او به ضرورت ایجاد یک ساختار دائمی برای برگزاری نمایشگاه اشاره کرد و گفت: متأسفانه دبیرخانه برگزاری نمایشگاه هر سال پس از برگزاری، فعالیت خود را از دست می‌دهد و باید یک بنیاد یا نهاد چابک برای این کار در نظر گرفته شود.

حسینی در پایان بر اهمیت طراحی دقیق و محتوای مناسب در نمایشگاه تأکید کرد و گفت: این نمایشگاه می‌تواند به عنوان یک رسانه عمل کند و علاقه‌مندان به قرآن را به خدمات و محصولات قرآنی متصل کند.