پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

دستگیری جاعل اسناد و مدارک هویتی توسط پلیس شهرستان ری

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
دستگیری جاعل اسناد و مدارک هویتی توسط پلیس شهرستان ری

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری سارق و جاعل اسناد و مدارک هویتی خبر داد و گفت: متهم به 30 فقره جعل مشابه اعتراف کرده است.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی شهرستان ری اظهار کرد: پیرو رصدهای اطلاعاتی و اقدامات فنی پلیسی، فردی که اقدام به سرقت و جعل اسناد و مدارک و فروش مدارک جعلی به افراد سودجو می‌نمود، شناسایی شد و تیم عملیات کلانتری 172 دستگیری متهم را در دستور کار قرار داد.

وی با بیان اینکه در تحقیقات و پی‌جویی‌ها مشخص شد فرد بسیار حرفه‌ای بوده، افزود: با توجه به اهمیت موضوع و با هماهنگی مقام قضایی، پس از شناسایی هویت و مخفیگاه نامبرده و تحت نظر گرفتن او به‌صورت نامحسوس، وی در حالی که قصد داشت مدارک جعلی را به یکی از مشتریان خود تحویل دهد، دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری تصریح کرد: در ادامه تحقیقات، از متهم تعداد زیادی سند، برگ سبز و کارت خودروی جعلی کشف و به همراه وی به کلانتری منتقل شد.

سرهنگ مافی خاطرنشان کرد: مجرم به 30 فقره جعل مشابه و فروش آن به افراد سودجو اعتراف کرده و برای ادامه تحقیقات در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

جاعل و کلاهبردار 22 میلیاردی در مازندران دستگیر شد‌

این مقام انتظامی به شهروندان توصیه کرد: فریب این افراد سودجو را نخورند و از هرگونه همکاری با جاعلان خودداری کنند و موارد مشکوک را به پلیس 110 اطلاع دهند.