دستگیری عاملان برهم زننده نظم و امنیت عمومی در رشت
جانشین فرمانده انتظامی گیلان از دستگیری پنج نفر از عاملان برهم زننده نظم و امنیت عمومی در رشت خبر داد.
به گزارش مشرق، سرهنگ حسین حسن پور گفت: در پی ایجاد راه بندان و برهم زدن نظم و امنیت عمومی در منطقه لاکانشهر رشت، شناسایی و دستگیری عاملان این اقدام در دستور کار مأموران پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه مأموران پلیس امنیت عمومی با اشراف اطلاعاتی 5 نفر از عاملان اغتشاش و برهم زدن نظم و امنیت عمومی را شناسایی کردند، افزود: مأموران پس از هماهنگی قضائی، عاملان 36، 33، 37، 31 و 30 ساله این پرونده را در مخفیگاه دستگیر کردند.
جانشین فرمانده انتظامی گیلان به کشف یک قبضه اسلحه شکاری بدون مجوز و یک تیغه قمه از مخفیگاه متهمان اشاره کرد و افزود: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.