شنبه 22 شهریور 1404

دستگیری موبایل‌قاپ خشن سابقه دار در اتوبان صدر

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دستگیری موبایل‌قاپ خشن سابقه دار در اتوبان صدر

سارق سابقه‌داری که با چاقو به کیف‌قاپی در اتوبان صدر و محله‌های شمال تهران اقدام می‌کرد، توسط مأموران کلانتری تجریش در عملیات گشت‌زنی دستگیر شد.

سارق سابقه‌داری که با چاقو به کیف‌قاپی در اتوبان صدر و محله‌های شمال تهران اقدام می‌کرد، توسط مأموران کلانتری تجریش در عملیات گشت‌زنی دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داوود زندی، سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران بزرگ، اعلام کرد: در روز پانزدهم شهریورماه، پس از وقوع سرقت کیف‌قاپی و تهدید شهروندان با سلاح سرد در حوالی اتوبان صدر، عملیات دستگیری سارقان توسط مأموران کلانتری 101 تجریش آغاز شد.

وی افزود: مأموران در قالب گشت‌زنی نامحسوس در همان منطقه حضور داشتند که در جریان عملیات، فردی اقدام به موبایل‌قاپی کرد و تلاش کرد فرار کند، اما با هوشیاری نیروها، متهم بلافاصله شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ زندی تصریح کرد: در بازرسی از متهم، یک عدد چاقوی سلاخی و دو دستگاه گوشی سرقتی کشف شد. متهم که سابقه چندین سرقت دارد، در همان محل به جرم خود اعتراف کرد و پس از انتقال به کلانتری، با هماهنگی مراجع قضایی تحت بازجویی قرار گرفت.

وی همچنین گفت: متهم در تحقیقات اولیه به انجام چندین کیف‌قاپی در محله‌های قیطریه و کریمی و سرقت‌های مشابه دیگر اعتراف کرد. با توجه به سوابق کیفری و سابقه زندان این فرد، شناسایی و دستگیری همدستان فراری و مال‌خران در دستور کار پلیس است و تحقیقات برای کشف جرایم احتمالی و یافتن مالباختگان ادامه دارد.