دستگیری 4 سارق حرفهای در غرب تهران
رئیس کلانتری 138 جنت آباد از دستگیری 4 سارق حرفهای که محتویات داخل خانه را در غرب تهران سرقت میکردند، خبر داد.
خبرگزاری میزان- به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حمید کلانتری، گفت: ساعت 3 بامداد روز گذشته واحدهای گشت انتظامی در غرب فعال بودند که ماموران کلانتری 138 جنت آباد به یک دستگاه پراید با پلاک مخدوش مشکوک شدند و دستور توقف خودرو مذکور را صادر کردند.
وی افزود: متهمان بلافاصله پس از مشاهده ماموران پلیس متواری شدند که ماموران کلانتری با ایجاد طرح مهار و در یک تعقیب و گریز طولانی 4 سارق حرفهای را در یک درگیری تن به تن که روی پلیس چاقو کشیده بودند را بازداشت کرند.
این مقام انتظامی ادامه داد: در بازرسی از خودرو متهمان لوازم سرقت همراه با اموال مسروقه از جمله دلار و طلا کشف و به کلانتری 138 جنت آباد منتقل شد.
سرهنگ کلانتری تصریح کرد: این 4 متهم 25 تا30 ساله که دارای سوابق متعدد کیفری هستند در بازجوییها به جرم خود مبنی بر سرقت محتویات از خانههای شهروندان بخصوص غرب تهران اعتراف کردند.
رئیس کلانتری 138 جنت آباد در پایان خاطرنشان کرد: پرونده متهمان برای سیرمراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
بیشتر بخوانید:
توضیحات کمیته امداد درباره 15 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل