شنبه 7 شهریور 1405

دستگیری 49 شکارچی در خراسان جنوبی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دستگیری 49 شکارچی در خراسان جنوبی

بیرجند - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 49 شکارچی غیرمجاز در استان دستگیر شدند و از اقدام 23 نفر قبل از شکار جلوگیری شد.

مسعود مستقیم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از شکارچیان غیرمجاز لاشه 30 راس و سر انواع پستانداران شامل جبیر، قوچ وحشی، کل وحشی و خرگوش کشف و ضبط شده است.

وی گفت: یکی از مهمترین مسایل در حوزه محیط زیست در این فصل از سال زنده‌گیری نوزادان وحوش است که ضمن خطر انقراض گونه‌های جانوری ضربه سهمگینی به طبیعت و محیط زیست وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه در این مدت 97 قطعه انواع پرندگان وحشی و 143 پرنده زینتی از شکارچیان کشف و ضبط شد اظهار داشت: قاچاق پرنده احتمال انتقال بیماری‌هایی نظیر آنفلوآنزای فوق حاد را افزایش می‌دهد و سلامت حیات وحش را به خطر می‌اندازد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی تصریح کرد: در این مدت از شکارچیان غیرمجاز 96 مورد ادوات و وسایل انجام شکار و 12 قبضه سلاح شکاری، ساچمه زنی و گلوله زنی کشف و ضبط شد.

وی با بیان اینکه پایش مناطق، کنترل و گشت و نظارت بر مقررات شکار و صید با جدیت کامل اجرا می‌شود افزود: خراسان جنوبی محلی امن برای شکارچیان غیرمجاز نیست و طبق قوانین شکار و صید با آنان رفتار خواهد شد.

مستقیم گفت: مردم به عنوان حامیان محیط زیست هرگونه تخلف زیست محیطی را به اداره کل حفاظت محیط زیست اطلاع دهند و سامانه تلفن گویای 1540 برای مقابله با این گونه تخلفات در خدمت مردم است.

12.5 درصد خاک خراسان جنوبی در تملک مناطق چهارگانه حفاظت محیط زیست قرار دارد و منطقه حفاظت شده نایبندان طبس زیستگاه یوزپلنگ و منطقه حفاظت شده شاسکوه ویژه گربه‌سانان شرق کشور است.

*س_برچسب‌ها_س*