دست استقلال خالی ماند؛ همه چیز زیر سر سردار بود

سایت اماراتی سردار آزمون را دلیل اصلی حضور رضا غندیپور در لیگ فوتبال امارات دانست.
به گزارش مشرق، رضا غندیپور یکی از پدیدههای آیندهدار فوتبال ایران است که به احتمال خیلی زیاد بهزودی پیراهن تیم ملی فوتبال ایران را هم میپوشد. او تنها 19 سال دارد و گرچه فصل قبل در لیگ برتر با پیراهن ملوان به میدان رفت ولی بازیکن پیکان بود. این بازیکن جوان علاوه بر مشتریان داخلی چند مشتری اروپایی هم داشت اما در نهایت راهی لیگ امارات شد تا پیراهن شباب الاهلی را به تن کند.
سایت اسپورت 365 امارات از نقش پررنگ سردار آزمون در این انتقال خبر داد و نوشت: غندیپور بازیکنی جوان و آیندهدار است که فصل بعد با پیراهن شباب الاهلی به میدان خواهد رفت. او از لیگ فرانسه و روسیه پیشنهاد داشت اما تصمیم گرفت که راهی شباب الاهلی شود. غندیپور با سردار آزمون تماس گرفت و آزمون شباب الاهلی را تیمی مناسب برای این بازیکن دانست و به همین خاطر او ترجیح داد که راهی لیگ امارات شود.
شباب الاهلی در فصل پیش رو با سه بازیکن ایرانی به میدان خواهد رفت. سردار آزمون، سعید عزتاللهی و رضا غندیپور بازیکنانیاند که شباب الاهلی امیدوار است با درخشش آنها بهویژه در لیگ نخبگان آسیا نتایج خوبی را کسب کند.

