دوشنبه 24 شهریور 1404

دعوت شورای اطلاع‌رسانی دولت از مردم برای حضور در آیین تشییع پیکر شهدای فرمانده و دانشمند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
دعوت شورای اطلاع‌رسانی دولت از مردم برای حضور در آیین تشییع پیکر شهدای فرمانده و دانشمند

شورای اطلاع‌رسانی دولت از همگان برای حضور در مراسم تشییع فرماندهان غیور و سربازان وطن دعوت کرد.

- اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، شورای اطلاع‌رسانی دولت در بیانیه‌ای از عموم مردم، گروه‌ها و اهالی رسانه دعوت کرد تا در روز شنبه حضوری گسترده در مراسم تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان غیور و سربازان وطن داشته باشند.

متن بیانیه شورای اطلاع‌رسانی دولت در ادامه آمده است:

اِنَ الَذِینَ قَالُوا رَبُنَا اللَهُ ثُمَ استَقَامُوا تَتَنَزَلُ عَلَیهِمُ المَلَائِکَهُ أَلَا تَخَافُوا وَلَا تَحزَنُوا وَأَبشِرُوا بِالجَنَهِ الَتِی کُنتُم تُوعَدُونَ (فصلت:30)

تجاوز آشکار رژیم صهیونی به خاک ایران هر چند جان‌های عزیزی از مردم بیگناه، دانشمندان برجسته و فرماندهان دلاور را از ما گرفت و داغ بزرگی بر دل‌های ما نهاد اما تاریخ این مرز و بوم بارها ثابت کرده که رمز بقا و ماندگاری، همبستگی مردم و حراست از خون‌های پاک ریخته شده در راه وطن است.

مردم فهیم و عزیز کشورمان در این جنگ تحمیلی، با درک درست از موقعیت تاریخی و خطیر خود، پشتیبان فرماندهان و سربازان میهن بودند و اینک در موسم بدرقه، جلوه‌های سپاس و قدرشناسی را به نمایش خواهند گذاشت.

شورای اطلاع رسانی دولت از همه مردم، گروه‌ها و اهالی رسانه دعوت می‌کند تا روز شنبه با حضور گسترده خود در مراسم تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان غیور و سربازان وطن، همچنان نقش‌آفرین و روایتگر این روزها باشند. حضوری که تصویرش بزرگترین عامل بازدارندگی در برابر متجاوزین و بدخواهان این کشور است.

«ایران از پای نمی‌افتد، می‌تپد و چون ققنوس از خاکستر خود بر می‌خیزد»