چهارشنبه 10 دی 1404

دلار 125 هزار تومان؛ وقتی شوخی‌های دیروز به کابوس امروز تبدیل شد + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

افزایش قیمت سکه به 133 میلیون تومان و دلار به 125 هزار تومان، نماد فشار‌های اقتصادی ناشی از سیاست‌های ناکارآمد پولی است؛ سیاست‌هایی که مانع از ایجاد مسیر‌های امن سرمایه‌گذاری برای مردم شده‌اند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ سیاست‌های پولی و بانکی ایران طی سال‌های اخیر، به‌ویژه در دوره ریاست محمدرضا فرزین بر بانک مرکزی، بیش از هر زمان دیگری زیر ذره‌بین افکار عمومی قرار گرفته است. دلار در حال حاضر به حوالی 125 هزار تومان رسیده و سکه بهار آزادی در آستانه روز مادر حدود 133 میلیون تومان معامله می‌شود، یعنی بیش از 30 درصد رشد نسبت به قیمت شب عید که 97 میلیون تومان بود.

پیش‌تر، قیمت‌های بالا در بازار ارز و طلا موضوع شوخی استندآپ کمدین‌ها بود، اما امروز همان اعداد به کابوس روزمره مردم تبدیل شده‌اند. مردم با دیدن رشد بی‌وقفه قیمت‌ها، سرمایه‌های خود را به سمت بازار‌های پرریسک مانند دلار و سکه سوق داده‌اند و مسیر سرمایه‌گذاری مولد را کمتر دنبال می‌کنند.