دوشنبه 10 آذر 1404

دمای خرداد در خوزستان بعد از 70 سال رکورد زد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
دمای خرداد در خوزستان بعد از 70 سال رکورد زد

بنا بر اعلام اداره‌کل هواشناسی خوزستان، تا پیش از این بالاترین دمایی که خردادماهِ خوزستان به خود دیده بود مربوط به سال 1389 بوده است.

بعد از ظهر امروز بیشینه دمای هوا در آبادان به 52.2 درجه سلسیوس رسید و رکورد 70 ساله دمای خردادماه این شهر و استان خوزستان را شکست.

بنا بر اعلام اداره‌کل هواشناسی خوزستان، تا پیش از این بالاترین دمایی که خردادماهِ خوزستان به خود دیده بود مربوط به سال 1389 بوده است. درست 24 خرداد این سال بیشینه دمای هوا در آبادان به 52 درجه سلسیوس رسید و گرمترین دمای این ماه استان از زمان تاسیس ایستگاه‌های هواشناسی تا آن موقع ثبت شد.

هواشناسی آبادان جزو قدیمی‌ترین ایستگاه‌های هواشناسی کشور است که قبل از 1330 و پس از اکتشاف نفت در جنوب ایران و احداث فرودگاه‌ها در مناطق نفتخیز تاسیس شده است.

رکورد دمایی امروز خوزستان (52.2 درجه) تنها 0.4 درجه کمتر از رکورد هفتاد ساله بیشینه دمای مطلق ایران در خردادماه یعنی 52.6 درجه سلسیوس است. این دما سال 1394 در میناب هرمزگان به ثبت رسیده بود.

پیش‌تر اداره‌کل هواشناسی خوزستان با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به افزایش دمای هوا در استان هشدار داده بود.

مقامات ارشد استان خوزستان بر پایه این هشدار ادارات و نهادهای دولتی خوزستان را برای امروز تعطیل کردند.