جمعه 6 تیر 1404

دمای هوا در این منطقه به 50 درجه رسید

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
دمای هوا در این منطقه به 50 درجه رسید

صبح امروز دوم تیرماه، شهداد با حداقل دمای 36 درجه سانتیگراد، گرم‌ترین صبح را در بین ایستگاه‌های هواشناسی کشور داشت.

بنابر اعلام اداره کل هواشناسی کرمان طی 24 ساعت گذشته میانده جیرفت و رودبارجنوب با 50 درجه بالای صفر گرم‌ترین نقاط این استان بوده اند و طبق داده ها شهداد گرم‌ترین ایستگاه هواشناسی کشور شد.

بر اساس دماهای ثبت شده 24 ساعت گذشته که هواشناسی کرمان امروز (دوشنبه) اعلام کرد، لاله‌زار بردسیر نیز با 11 درجه بالای صفر خنک‌ترین نقطه استان بوده است.

همچنین صبح امروز دوم تیرماه، شهداد با حداقل دمای 36 درجه سانتیگراد، گرم‌ترین صبح را در بین ایستگاه‌های هواشناسی کشور داشت.

کمینه دمای شهر کرمان 22 درجه و بیشینه دما نیز 39 درجه بالای صفر ثبت شد.

این در حالی است که بر پایه هشدار زرد هواشناسی کرمان از فردا (سه شنبه) بر سرعت وزش باد افزوده می‌شود و علاوه بر خیزش گرد و خاک، انتقال ریزگرد از سایر مناطق کشور به استان کرمان، کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت غبار بویژه در نواحی شمالی و شرقی دور از انتظار نیست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.