سه‌شنبه 15 مهر 1404

دمای هوا در نواحی شمال پایان هفته گرم می‌شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
دمای هوا در نواحی شمال پایان هفته گرم می‌شود

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در نوار شمالی کشور افزایش نسبی دما رخ خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: سازمان هواشناسی، امشب بارش پراکنده و خفیف در برخی نقاط گیلان پیش‌بینی می شود.

وی ادامه داد: در سایر نقاط کشور تا روز جمعه پدیده قابل توجهی نخواهیم داشت.

او بیان کرد: روز جمعه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی و شنبه علاوه بر این مناطق در استان‌های ساحلی خزر در برخی ساعات بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و گاهی گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

وی افزود: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در نوار شمالی کشور افزایش نسبی دما و جمعه ابتدا در شمال غرب و استان‌های اردبیل و گیلان و شنبه در نوار شمالی کشور کاهش دما رخ خواهد داد.

او بیان کرد: همچنین روزهای پنجشنبه و جمعه پدیده گرد و غبار در استان‌های غربی کشور دور از انتظار نیست.

وی افزود: در دو روز آینده دریای عمان و روزهای جمعه و شنبه دریای خزر مواج است.