یک‌شنبه 21 بهمن 1403

دما در غرب اصفهان به زیر صفر درجه می‌رسد / وقوع تندباد گردوخاک

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دما در غرب اصفهان به زیر صفر درجه می‌رسد / وقوع تندباد گردوخاک

اصفهان - کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از کاهش یک تا سه درجه‌ای دما و وزش باد شدید به ویژه در غرب استان در ساعات آینده خبر داد.

اصفهان - کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از کاهش یک تا سه درجه‌ای دما و وزش باد شدید به ویژه در غرب استان در ساعات آینده خبر داد.

ابراهیم هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وزش باد شدید از بعد از ظهر امروز نواحی غربی و مرکزی استان اصفهان را در بر می‌گیرد.

وی افزود: آسمان استان تا پایان هفته جاری صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و وزش باد به نسبت شدید تا شدید پدیده غالب است. کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان اضافه کرد: تندباد لحظه‌ای و خیزش گردوخاک روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه پیش‌رو به ویژه در شرق استان ادامه خواهد داشت که با کاهش دید افقی در محورهای مواصلاتی این منطقه، افزایش آلودگی هوا و آسیب به درختان و سازه‌های موقت، همراه خواهد بود.

هنرمند با بیان اینکه دمای هوا در 24 ساعت آینده بین یک تا سه درجه سانتیگراد کاهش دارد، گفت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به 30 درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به 11 درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: خوروبیابانک با دمای 37 درجه سانتیگراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای یک درجه سانتیگراد زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.