جمعه 31 مرداد 1404

دورسون: فسخ قراردادم ترجیح باشگاه پرسپولیس بود / هواداران سرخپوش حلالم کنند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
دورسون: فسخ قراردادم ترجیح باشگاه پرسپولیس بود / هواداران سرخپوش حلالم کنند

مهاجم ترکیه‌ای پرسپولیس می‌گوید که ترجیح باشگاه این بود که قراردادم با سرخپوشان فسخ شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - سردار دورسون بعد از فسخ قراردادش با باشگاه پرسپولیس اظهار کرد: حتما خیر و صلاح در این بود که قراردادم فسخ شود و این ترجیح باشگاه پرسپولیس بود.

دورسون درباره اینکه تمایل به جدایی از پرسپولیس را نداشته است، گفت: بعضی وقت‌ها این اتفاق رخ می‌دهد، من پرسپولیس و هواداران را دوست دارم.

او درباره اینکه آیا در ایران پیشنهاد دیگری دارد، گفت: در ایران به جز پرسپولیس در تیم دیگری بازی نمی‌کنم. در فوتبال این چیز‌ها عادی است، با باشگاه پرسپولیس صحبت کردم و فسخ کردیم. در نهایت به یک نقطه مشترک رسیدیم که فسخ کنیم.

دورسون درباره اینکه با هاشمیان صحبت کرده است، بیان کرد: نه، اصلا صحبت نکردم و ارتباطی نداشتم. فوتبال همین است، چگونه بگویم، یکسری ترجیح‌ها وجود دارد که هم به نفع باشگاه است و هم بازیکن.

او درباره بهترین دوستش در پرسپولیس گفت: من با همه در پرسپولیس دوست بودم و رابطه خوبی داشتم.

دورسون درباره اینکه ایران برای تو چطور بود؟ خاطره خوبی شد؟ گفت: بله، خیلی خاطره خوبی شد، یک سه ماه زیبا را در ایران سپری کردم. هواداران هم می‌دانند، اما بعضی وقت‌ها این اتفاق رخ می‌دهد.

او درباره اینکه امروز به ترکیه می‌رود، گفت: نه، 2 روز اینجا هستم و بعد به ترکیه می‌روم. از هواداران پرسپولیس می‌خواهم، من را حلال کنند.