جمعه 30 مرداد 1405

دومین جشنواره «مهتاب در نور» با موضوع عفاف و حجاب آغاز به کار کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دومین جشنواره «مهتاب در نور» با موضوع عفاف و حجاب آغاز به کار کرد

تهران - ایرنا - مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش، از آغاز دومین جشنواره فرهنگی و هنری مهتاب در نور با موضوع عفاف و حجاب، ویژه دانش آموزان تمامی دوره‌های تحصیلی و فرهنگیان سراسر کشور خبر داد.

به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا، علی رمضانی با اعلام این خبر افزود: وزارت آموزش و پرورش در راستای تحقق سند تحول بنیادین و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین التزام به قواعد اجتماعی و اخلاقی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران (به عنوان دبیرخانه کشوری) این اقدام فرهنگی و اجتماعی را دنبال می‌کند.

وی، هدف برگزاری این جشنواره را گسترش فرهنگ حجاب و عفاف، شناخت و باور مثبت به عفاف و حجاب، معرفی الگوهای برتر در حوزه عفاف و حجاب دانش‌آموزی و همچنین ارتقای بینش و حساسیت و هوشمندی نسبت به این موضوع مهم در وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: تمامی دانش آموزان و فرهنگیان سراسر کشور می توانند برای نحوه ارسال آثار فرهنگی، هنری و ادبی خود به کانال مهتاب در نور mahtabdarnoor@ مراجعه کنند.

رمضانی اضافه کرد: فراخوان این جشنواره از ابتدای دی ماه به استان‌ها ابلاغ شده است و مخاطبان این جشنواره (دانش آموزان و فرهنگیان) تا پایان اسفند ماه سال جاری فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

بر اساس اعلام معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، رشته‌های فراخوان این جشنواره عبارتند از: فرهنگیان: کتابخوانی، طراحی پوستر، طراحی لباس ابتدایی: کتابخوانی، قصه گویی، نقاشی متوسطه اول: کتابخوانی، دلنوشته، داستان کوتاه متوسطه دوم: کتابخوانی، تولید پادکست

برچسب‌ها

پرونده خبری