چهارشنبه 15 مرداد 1404

دومین همایش بین‌المللی اقتصاد تعاونی ایران برگزار می‌شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
دومین همایش بین‌المللی اقتصاد تعاونی ایران برگزار می‌شود

دومین همایش بین‌المللی اقتصاد تعاونی ایران همزمان با سال جهانی تعاون 2025 روز یازدهم شهریورماه 1404 با حضور مقامات عالی کشور، معاون دبیر کل سازمان ملل، رئیس اتحادیه جهانی تعاون (ICA) برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مجمع عمومی سازمان ملل متحد سال 2025 را به عنوان سال جهانی تعاون با شعار «تعاونی‌ها دنیای بهتری می‌سازند» نام‌گذاری کرده است. بر همین اساس، مقرر شده است که در این سال، ظرفیت‌ها و مزیت‌های بالفعل و بالقوه تشکل‌های تعاونی در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

بدون تردید، نقش دولت‌ها در تبیین این فرصت جهانی و بهره‌گیری از آن در راستای توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها، بسیار حائز اهمیت است که البته در کشور ما، قوانین و سیاست‌های حمایتی موجود، همچون اصول قانون اساسی، سیاست‌های کلی اصل 44 و برنامه‌های توسعه‌ای، ظرفیت‌های قابل‌توجهی را برای ارتقای جایگاه تعاون و نقش‌آفرینی این بخش در اقتصاد ملی فراهم ساخته است.

براین اساس، اتاق تعاون ایران در راستای این حرکت بسیار مهم جهانی برای تبیین و معرفی ارزشها وظرفیت ها اقتصاد تعاون در نظر دارد در امتداد برگزاری اولین دوره همایش بین المللی اقتصاد تعاونی در سال 1402 که با حضور رئیس جمهور شهید حضرت آیت الله رئیسی برگزار گردید در سال جهانی تعاون دومین دوره این همایش را در سطح وسیعتر برگزار نماید.

این رویداد در تاریخ یازدهم شهریور ماه امسال و با حضور ریاست محترم جمهور، معاون دبیر کل سازمان ملل، رئیس اتحادیه جهانی تعاون (ICA) و مقامات بسیاری از کشورهای خارجی و نیز تعداد کثیری از سفرای کشورها در ایران اسلامی و همچنین مقامات ملی و نیز حضور یکهزار نفر از مدیران و مسئولین و فعالان بخش تعاون برگزارخواهد شد.

رویداد پیش رو با شعار مردمی سازی اقتصاد و رشد و تولید با توسعه تعاون که همواره مورد تصریح و تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است و با هدف تعمیق نقش تعاون در اقتصاد ملی و تقویت جریان عدالت محور در سیاست گذاری های اقتصادی طراحی شده است.