دو و میدانی
دو و میدانی
فرزانه فصیحی گفت: ما با کسب سهمیه جهانی دوومیدانی نشان دادیم که دختران ایران خیلی توانمند و قوی هستند.
حسن تفتیان که سهیمه حضور در بازیهای المپیک 2020 توکیو را از مسابقات دایموند لیگ پاریس در ماده 100 متر کسب کرده، برای ادامه تمرینات خود به فرانسه سفر کرد.
حسن تفتیان برای برپایی اردوی آماده سازی جهت مسابقات المپیک توکیو راهی فرانسه شد.
دونده المپیکی دوومیدانی ایران با هدف آماده سازی برای حضور در بازی های المپیک توکیو به فرانسه سفر کرد علاوه بر این قهرمان پرتاب دیسک آسیا نیز برای برگزاری اردو راهی کیش شد.
نوشهر - ایرنا - رئیس اداره ورزش و جوانان عباس آباد گفت که سالن ورزشی چندمنظوره شهر کلارآباد از توابع این شهرستان پس از 18 سال از آغاز عملیات اجرایی با تخصیص اعتبارات دولت تدبیر در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد.
تهران - ایرنا - اردوی آمادهسازی پرتابگران دیسک ایران با هدف کسب سهیمه بازیهای المپیک 2020 توکیو از امروز در بلاروس آغاز شد.
کرمانشاه - ایرنا - اردوی تیم ملی پارا دو و میدانی از امروز (جمعه - 4 بهمن) با شرکت چهار ورزشکار آغاز شد که در میان آنها، ورزشکار کرمانشاهی نیز حضور دارد.
اصفهان - ایرنا - بانوان باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در مسابقات دواتلون (دوگانه) در رده سنی بزرگسالان و جوانان قهرمان شدند.
حسین توکلی به عنوان مربی بدنساز احسان حدادی پرتابگر المپیکی کشورمان انتخاب شد.
دونده سرعتی کشورمان گفت: اگر حمایت خوبی از من صورت بگیرد میتوانم رکورد ورودی المپیک را کسب کنم.
مهدی پیرجهان دونده کشورمان برای برپایی اردوی آماده سازی امروز عازم کیش شد.
بانوی دونده دوی شصت متر ایران که برای اولین بار رکورد ورودی به مسابقات جهانی را بدست آورده گفت: خوشبختانه طی سه ماه اخیر دو بار رکورد ملی شکسته شد.
تهران - ایرنا - دونده دوهای سرعت ایران و اعزامی به مسابقات داخل سالن قهرمانی 2020 آسیا در چین گفت: برای کسب مدال در این رقابتها شانس زیادی دارم اما هیچ قولی درباره رنگ و مرغوبیت آن نمیدهم.
تهران - ایرنا - دونده سرعتی ایران گفت: پس از حضور در مسابقات آسیایی و جهانی دو و میدانی برنامه مفصلی برای کسب سهمیه المپیک دارم تا رکورد خوبی را در دو 100 متر ثبت کنم.
اقتصاد نیوز: دنیای فناوری به قدری گسترده شده که حال سرنوشت مسابقات ورزشی به نظر فناوریهای مورد استفاده در این مسابقات بستگی دارد.