دو و میدانی
دو و میدانی
تهران - ایرنا - «تکتم دستاربندان» از تیم پلیمر خلیج فارس خرمآباد موفق شد در مسابقات دوومیدانی داخل سالن ترکیه، رکورد 800 متر کشور را پس از 14 سال جابهجا کند.
تعدادی از جامعه دو و میدانی خوزستان، امروز در ادارهکل ورزش و جوانان استان تجمع کردند.
نمایندگان کشورمان 2 رکورد ملی را در پایان مسابقات دو و میدانی داخل سالن ترکیه شکستند.
ورزشکاران دو تیم باشگاهی پلیمر خلیج فارس خرمآباد و چادر ملو اردکان در روز دوم مسابقات دو و میدانی داخل سالن قهرمانی کشور ترکیه به مصاف رقبای خود رفتند که در این میان موفق به شکستن یک رکورد ملی دیگر شدند.
تهران - ایرنا - «فرزانه فصیحی» از تیم چادر ملو اردکان موفق شد در مسابقات دو و میدانی ترکیه قهرمان دو 60 متر شود.
بخش زیادی از اموال و تأسیسات استادیوم به ارزش تقریبی 2.5میلیارد تومان شامل تأسیسات برقی، آب و فاضلاب و... به دلیل نگهداری و حفاظت نکردن از استادیوم ورزشی شهر یاسوج به سرقت رفته است.
بخش زیادی از اموال و تأسیسات استادیوم به ارزش تقریبی 2.5میلیارد تومان شامل تأسیسات برقی، آب و فاضلاب و... به دلیل نگهداری و حفاظت نکردن از استادیوم ورزشی شهر یاسوج به سرقت رفته است.
نخستین روز از مسابقات دو و میدانی داخل سالن قهرمانی ترکیه با قهرمانی فرزانه فصیحی و شکست یک رکورد ملی به پایان رسید.
تهران - ایرنا - در جریان رقابتهای ترکیه، «پریچهر شاهی» از تیم پلیمر خلیج فارس خرمآباد موفق شد پس از 11 سال رکورد ملی دوی، 3000 متر داخل سالن را جابهجا کند.
در شرایطی که حضور 5 رشته ورزشی از ایران در سی یکمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان قطعی شده است، رییس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی در رابطه با امکان حضور رشته های دو و میدانی و قایقرانی در این مسابقات توضیح داد.
شهردار شاهین شهر از برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی جوان به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه روسای انجمن های فدراسیون به منظور بررسی وضعیت تیمهای شرکت کننده و بررسی وضعیت تیم های اعزامی در محل فدراسیون برگزار شد. بنابراین گزارش این نشست با حضور روسای انجمن هایی که رشته های آنها به یونیورسیاد اعزام خواهند شد برگزار و روسای انجمن ها گزارشی از اردوهای انتخابی برگزار شده ارائه و گزارشی از برنامه های پیش رو بیان کردند. در این جلسه هادی...
تهران - ایرنا - کنفدراسیون دو و میدانی آسیا «شهرام شهبازی» را بعنوان سراستارتر در بازیهای آسیایی 2022هانگژو انتخاب کرد.