رئیس بانک مرکزی
رئیس بانک مرکزی
جو بایدن رئیسجمهور آینده آمریکا رئیس سابق فدرالرزو، جانت یلن را نامزد پست وزارت خزانهداری آمریکا کرد تا پس از 231 سال اولین زنی باشد که این پست را به عهده خواهد گرفت.
تهران - ایرنا - شرکت مترو تهران با صدور اطلاعیهای در مورد واریز بخشی از پول اوراق مشارکت توضیحاتی ارائه کرد.
متروی تهران با صدور اطلاعیهای در مورد واریز بخشی از پول اوراق مشارکت توضیحاتی ارائه کرد.
متروی تهران با صدور اطلاعیهای در مورد واریز بخشی از پول اوراق مشارکت توضیحاتی ارائه کرد.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به علتهای اصلی نوسان و گرانی محصولات کشاورزی در بازار، گفت: نهادهای نظارتی باید بر واردات کالاهای اساسی نظارت کنند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به رؤسای کمیسیون های اقتصادی و برنامه و بودجه ماموریت داد تا با دعوت از رئیس کل بانک مرکزی موضوع تخصیص ارز 4200 تومانی را پیگیری کرده و گزارش آن را ارائه کنند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دیوان محاسبات باید به موضوع تخصیص ارز 4200 تومانی ورود کند و روسای کمیسیون های اقتصادی و بودجه هم این موضوع را پیگیری کنند.
بانک مرکزی اندونزی اعلام کرد برای پشتیبانی از بودجه دولتی برای تامین مالی برنامه ریکاوری اقتصادی ملی، 24.2 میلیارد دلار از اوراق قرضه دولت را خریداری کرده است.
رئیس بانک مرکزی اروپا از سیاست گذاران و دولت های اروپایی خواست تا از نوآوری حمایت کرده و در آموزش که در طولانی مدت به نفع رشد پایدار خواهد بود سرمایه گذاری کنند.
مدیرعامل متروی تهران گفت: براساس توافق بین بانک رفاه و معاونت مالی شهرداری تهران به منظور آزادسازی منابع مالی حاصل از اوراق مشارکت 1398، بخشی از این اوراق تا پایان هفته جاری به حساب شهرداری تهران واریز خواهد شد.
براساس توافق بین بانک عامل و معاونت مالی شهرداری تهران، بخشی از اوراق مشارکت سال 1398 تا پایان هفته جاری به حساب شهرداری تهران واریز خواهد شد.
نرخ لیر ترکیه در مقابل دلار آمریکا بعد از افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی ترکیه جهش کرد.
تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت مترو تهران و حومه اعلام کرد: براساس توافق بین بانک رفاه و معاونت مالی شهرداری تهران به منظور آزادسازی منابع مالی حاصل از اوراق مشارکت 1398، بخشی از این اوراق تا پایان هفته جاری به حساب شهرداری تهران واریز خواهد شد و این مبالغ در جهت توسعه خطوط مترو هزینه خواهد شد.
احتمالا یکی از مدیران فدرال رزرو جانشین استیون منوچین خواهد شد.
تنها چند ساعت فرصت باقی مانده تا متروی تهران احتمالا به 1000 میلیارد تومان پول اوراق مشارکتش برسد، پولی که حدود چهار ماه است در حساب بانک رفاه مانده و ایستگاه های جدید مترو در انتظار تزریق این پول خاک می خورند.
شهردار تهران گفت: موضوع حمل و نقل عمومی پایتخت یک موضوع حاکمیتی است و همه نهادها باید کمک کنند تا مشکل شهروندان تهرانی حل شود.