رئیس بانک مرکزی
رئیس بانک مرکزی
رئیس شورای شهر تهران از احتمال تمدید مهلت دو هفته ای صدور اوراق مشارکت مترو و اتوبوس خبر داد.
سخنگوی دولت گفت: بحث تعاملات همه جانبه در این شرایط با همسایگان از اولویت دولت است.
رئیس بانک مرکزی برزیل راه اندازی سیستم پرداخت از طریق خدمات پیامدهی نرم افزار واتساپ را مشروط به رعایت قوانین مربوط به آن دانسته است.
تهران - ایرنا - روزنامه ابتکار در گزارشی آورد: افزایش نرخ ارز در روزهای اخیر سروصدای زیادی به پا کرده بود و صحبت احتمال رشد بیشتر قیمت در بازار ارز از گوشه و کنار به گوش میرسید. اما روند صعودی بازار ادامه پیدا نکرد و روز گذشته 30 تیر ماه ریزش دلار پس از نزدیک شدن به کانال 26 هزار تومان استارت خورد و فعالان بازار را متعجب کرد.
حصاری گفت: مکاتبه ای با بانک مرکزی برای تمدید انتشار اوراق مشارکت توسعه ناوگان عمومی با توجه به شرایط کنونی صورت گرفته است.
تهران - ایرنا - روزنامه ایران در یادداشتی آورده است: دیدار دکتر محمدجواد ظریف وزیر خارجه ج. ا. ایران در 29 تیر 1399 از عراق و دیدار ایشان با نخست وزیر، رئیس جمهوری، وزیر خارجه و دیگر مقامات عالیرتبه عراق که در آن راههای گسترش بیش از پیش روابط میان دو کشور مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت، اولین دیدار یک مقام سیاسی عالیرتبه و سومین مقام ارشد جمهوری اسلامی ایران از عراق بعد از نخستوزیری...
معاون شهردار تهران علت کاهش یک میلیون تومانی حقوق بخشی از کارکنان شهرداری را تشریح کرد.
یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ضمن بیان نکاتی در مورد افزایش قیمت مرغ از دعوت سرپرست وزارت صمت و رئیس کل بانک مرکزی به جلسه کمیسیون کشاورزی خبر داد.
هاشمی گفت: رئیس کل بانک مرکزی برای کمک به توسعه خطوط اتوبوس و متروی تهران دستور مساعدت صادر کرد.
همتی گفت: با اقدامات در دست اجرا به تدریج و در روزهای آینده بازار ارز به آرامش خواهد رسید.
در حالی که هنوز جزئیات دقیقی از وام ودیعه اجاره منتشر نشده، اما کارشناسان معتقدند اعطای این تسهیلات در هر صورت می تواند تا حدودی بخشی از مشکلات مستأجران را رفع کند.
در حالی که هنوز جزئیات دقیقی از وام ودیعه اجاره منتشر نشده، اما کارشناسان معتقدند اعطای این تسهیلات در هر صورت می تواند تا حدودی بخشی از مشکلات مستأجران را رفع کند.
رئیس کل بانک مرکزی برای کمک به توسعه خطوط اتوبوس و متروی تهران دستور مساعدت صادر کرد.
عضو شورای شهر تهران گفت: تنها 48 ساعت تا پایان فرصت صدور اوراق مشارکت 1500 میلیاردی فرصت داریم، اگر اقدام موثری صورت نگیرد مردم تهران و سیستم حمل و نقل عمومی از این مبلغ محروم خواهد شد.