رئیس بانک مرکزی
رئیس بانک مرکزی
هشدار مجدد همتی به مردم: دارایی خود را با شگرد جدید سودجویان در معرض ریسک قرار ندهید.
نمایندگان مجلس دهم، اقداماتی را برای برونرفت از مشکلات اقتصادی انجام دادند اما نتوانستند تاثیر لازم را روی بهبود معیشت مردم بگذارند.
بیشتر هواپیماهای ایران در فرودگاههای اروپایی با مشکل تامین سوخت برای ادامه پرواز روبرو هستند و این مشکلی نیست که تازه بروز کرده باشد اما به تازگی تشدید شده است.
طرح گام که از طرف بانک مرکزی برای کاهش نقدینگی در کشور اعمال شده است این امکان رابه بانک می دهد که به مشتریان شناخته شده خود اعتبار 6 ماهه بدهد و این اعتبار قابلیت عرضه و فروش در بازار بورس را دارد.
اوایل امسال شورای شهر تهران مجوز انتشار 1300 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای توسعه مترو در خطوط 6 و 7 را مصوب کرد، اوراقی که قرار بود در سایه روابط حسنه دولت و مدیریت شهری بلافاصله با تضمین 50 درصدی دولت منتشر شود تا گره توسعه مترو را که کور شده بود را باز کند.
نگرانی از شیوع بیشتر ویروس چینی باعث تقویت محسوس دلار در بازارهای ارزی شد.
رئیس بانک مرکزی آمریکا گفت: ویروس کرونا یک خطر بالقوه برای اقتصاد جهانی است.
هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضا این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.
سرانجام پس از سه صعود متوالی، دلار در برابر همتایان مهمش ریزشی شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره ادعای روز گذشته رئیسجمهور مبنی بر موافقت رهبر انقلاب با تصویب پالرمو و CFT، ماجرای دیدار رئیس مجمع با رهبر انقلاب درباره این لوایح را روایت کرد.