شنبه 24 آبان 1404

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای ما سخت است که همرزم ما در منزلی که در شأن آنها نیست زندگی کند / وظیفه داریم ساخت منازل سازمانی را به سرانجام رسانیم

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای ما سخت است که همرزم ما در منزلی که در شأن آنها نیست زندگی کند / وظیفه داریم ساخت منازل سازمانی را به سرانجام رسانیم

سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در دیگر نیروهای مسلح نیز مانند فراجا، ساخت منازل سازمانی را آغاز می‌کنیم تا کارکنان نیروهای مسلح دغدغه‌ای جز مأموریت نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، روز شنبه در آیین افتتاح 1500 واحد خانه سازمانی اظهار کرد: توکل، توسل و محاسبات جوانان نتیجه داد و امروز 1500 واحد منازل مسکونی فراجا به بهترین نحو ممکن به بهره‌برداری رسید.

بنا بر روایت ایرنا، وی تصریح کرد: این اقدام فراجا، اولین گام از نهضت مسکن در فرماندهی انتظامی است تا مشکلات معیشتی پرسنل حل شود.

سرلشکر موسوی اضافه کرد: وظیفه داریم کار ساخت دیگر منازل سازمانی را به سرانجام برسانیم و تا زمانی که همه پرسنل صاحب مسکن سازمانی شوند، کوتاه نمی‌آییم و دست از تلاش برنمی‌داریم.

وی ادامه داد: در دیگر نیروهای مسلح نیز مانند فراجا، ساخت منازل سازمانی را آغاز می‌کنیم تا کارکنان نیروهای مسلح دغدغه‌ای جز مأموریت نداشته باشند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: برای ما سخت و شکننده است که می‌بینیم همرزم ما در منازلی که در شأن آنها نیست زندگی می‌کنند و در تلاش برای حل مشکل هستیم.

سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: فراجا ثابت کرد که با روحیه جهادی می‌توان همه مشکلات را حل کرد و این کار فراجا باید سرلوحه دیگر نهادها قرار گیرد.

29221

کد خبر 2142783