چهارشنبه 1 اسفند 1403

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک: فدراسیون‌های شنا و وزنه‌برداری مخالف اصلی برگزاری به موقع المپیک 2020 هستند / ژاپن باید هزینه‌ها را مدیریت کند

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
رئیس کمیته بین‌المللی المپیک: فدراسیون‌های شنا و وزنه‌برداری مخالف اصلی برگزاری به موقع المپیک 2020 هستند / ژاپن باید هزینه‌ها را مدیریت کند

دولت ژاپن به شرایط دشواری خورده است و در این مدت باید بیمه، تسهیلات و حقوق و هزینه پرسنل و مواردی از این دست را حل و یا مدیریت کند.

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک درباره تعویق المپیک 2020 توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش تسنیم، توماس باخ، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک، تعویق رقابت‌های المپیک 2020 را نتیجه اصرار 2 فدراسیون ورزشی دانست.

اخیرا «آس» ادعا کرده است المپیک 2020 به تعویق افتاد و 3 گزینه جدید به‌عنوان تاریخ‌های جایگزین تا یک ماه آینده به تصویب نهایی می‌رسد.

توماس باخ، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک در این باره گفت: در روزهای اخیر نهادهایی مانند کمیته بین‌المللی المپیک و البته فدراسیون جهانی شنا و وزنه‌برداری خواهان لغو مسابقات بودند.

دولت ژاپن به شرایط دشواری خورده است و در این مدت باید بیمه، تسهیلات و حقوق و هزینه پرسنل و مواردی از این دست را حل و یا مدیریت کند. ژاپن حدود 35هزار میلیون یورو برای برگزاری این رویداد سرمایه‌گذاری کرده است.

این در حالی است که اخیرا مشعل رقابت‌ها در شرایطی متفاوت و در سکوت روشن شده بود. به‌زودی شرایط جدید برگزاری المپیک 2020 اعلام خواهد شد.

لینک کوتاه: asriran.com/0031Jp