رامین در اوج عصبانیت با لباس قرمز (عکس)
مدافع راست تیم ملی ایران با یک نمایش خوب آخرین مسابقه فیفا دی را پشت سر گذاشت.
به گزارش "ورزش سه"، امیر قلعهنویی در پنج مسابقهای که هدایت تیم ملی ایران را برعهده داشته، نشان داده که حساب ویژهای روی برخی بازیکنان ازجمله رامین رضاییان باز کرده و این بازیکن را در سه دیدار از ابتدا در ترکیب قرار داده و در دو بازی دیگر بهعنوان یار جانشین به زمین فرستاده و فرصت زیادی نسبت به صادق محرمی به او داده است.
رامین رضاییان که تجربه گلزنی در جام جهانی 2022 مقابل ولز را دارد و در سالیان اخیر سعی کرده جایگاه ثابتی در ترکیب تیم ملی داشته باشد، پس از حضور کامل مقابل قرقیزستان که یک پاس گل داد و روی یک گل دیگر تاثیر گذاشت، در بازی فینال تورنمنت کافا نیز به طور کامل در زمین حضور داشت که نمایش موثری ارائه داد.
مدافع راست تیم ملی ایران که نسبت به بازیهای قبل نفوذ کمتری در دیدار با ازبکستان داشت و بعضا با ارسالهای خود خطرناک ظاهر شده بود، در دقایق پایانی نیمه اول با یک خطای به موقع کاری کرد تا حمله جدی حریف شکل نگیرد و دو تیم بدون گل زده به رختکن بروند.
رامین رضاییان که حضورش در سپاهان برای فصل آینده قطعی شده و در جمع طلایی پوشان میماند، در زمان بدون گل بودن دیدار ایران و ازبکستان، یک خطا در سمت راست زمین برای جلوگیری از ضدحمله سریع حریف داشت که این حرکت او موجب شد اخطار بگیرد و البته به شدت به داور روسی معترض بود چرا با اولین خطا کارت گرفته است.