سه‌شنبه 31 تیر 1404

راهنمایی و رانندگی

راهنمایی و رانندگی

وب‌گاه خبر آنلاین

میزان نوشت: در تصوی زیر عبوری به ایران قدیم خواهیم داشت.

وب‌گاه مشرق نیوز

وب‌گاه عرشه آنلاین

بانک مرکزی آخرین اخبار و جزئیات در خصوص شرایط و نحوه دریافت وام بانکی را اعلام کرد.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه منیبان

با اعلام بانک مرکزی، رفتار اشخاص در بازپرداخت تسهیلات، سابقه اشخاص در پرداخت چک، سابقه محکومیت‌های مالی اشخاص، وضعیت پرداخت مالیات و پرداخت یا عدم پراخت جرایم راهنمایی و رانندگی در مدل جدید اعتبارسنجی بانک‌ها لحاظ می‌شود.

وب‌گاه مشرق نیوز

بانک مرکزی اعلام کرد: مدل امتیازدهی اعتباری اشخاص حقیقی بازنگری و مورد تصویب شورای سنجش اعتبار قرار گرفت.

وب‌گاه عرشه آنلاین

بر اساس اعلام بانک مرکزی، شرایط اعتبارسنجی مشتریان بانک‌ها به گونه‌ای تغییر کرد، که شماری از دیون مالی افراد به بانک‌ها و دستگاه‌ها مثل عدم پرداخت جریمه رانندگی می‌تواند معیار پرداخت وام قرار گیرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

معاون نظارت این بانک با اعلام این خبر اظهار کرد: از آنجا که افزایش سهم تسهیلات خرد در شبکه بانکی، به عنوان یکی از اهداف مهم بانک مرکزی و شبکه بانکی مورد توجه قرار دارد، گام ها و اقدامات متنوعی در نظر گرفته شده است که به تدریج عملیاتی و اجرایی می‌شوند که یکی از این گام ها، بازنگری و اصلاح مدل اعتبارسنجی افراد حقیقی در راستای افزایش دقت و نیز پوشش آماری امتیازدهی اعتباری افراد ضرورت داشت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

معاون نظارت این بانک با اعلام این خبر اظهار کرد: از آنجا که افزایش سهم تسهیلات خرد در شبکه بانکی، به عنوان یکی از اهداف مهم بانک مرکزی و شبکه بانکی مورد توجه قرار دارد، گام ها و اقدامات متنوعی در نظر گرفته شده است که به تدریج عملیاتی و اجرایی می‌شوند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سروش اعلام کرد: مدل امتیازدهی اعتباری اشخاص حقیقی بازنگری و مورد تصویب شورای سنجش اعتبار قرار گرفت.

وب‌گاه عصر ایران

در طراحی این مدل از شاخص‌های متنوعی استفاده شده است که مواردی مانند رفتار اشخاص در بازپرداخت تسهیلات، سابقه اشخاص در پرداخت چک، سابقه محکومیت‌های مالی اشخاص، وضعیت پرداخت مالیات و حتی مواردی مانند پرداخت یا عدم پراخت جرایم رانندگی را می‌توان به عنوان مهمترین شاخصه‌های مورد بررسی برای تعیین امتیاز اعتباری و اعتبارسنجی برشمرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از مرگ 43 تن از عابران پیاده در تصادفات رانندگی دو ماهه ابتدایی سال جاری در پایتخت خبر داد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

اعتبارسنجی جدیدی برای اخذ وام از شبکه بانکی انجام خواهد شد.

خبرگزاری تسنیم

مدل امتیازدهی اعتباری اشخاص حقیقی بازنگری و مورد تصویب شورای سنجش اعتبار قرار گرفت.