راه اندازی بیش از 2 هزار خانه محیط زیست در کشور
معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با سفر به شهرستان ارسنجان و افتتاح خانه محیط زیست در این شهرستان از جنگل خلیل بیگ وسایت تکثیر و پرورش گوزن زرد نیز بازدید کرد و اظهار داشت: همه تلاشها معطوف به آن است که محیط زیست به جایگاهی متعالی در کشور برسد.
به گزارش فارس، مرادی با بیان اینکه هم اکنون 2 هزار خانه محیط زیست در کشور فعال است افزود: اعضای خانه های محیط زیست مباحث محیط زیستی را در مناطق مختلف کشور مطالبه گرانه پیگیری می کنند.
وی افزود: خانه های محیط زیست منشا خدمات بسیار ارزشمندی بوده و بسیاری از رویدادهای محیط زیستی حول این خانه ها برگزار شده است.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با شکل گیری همین خانه ها طرح اجتماعی پسماند با همکاری دهیارها در حال انجام بوده که بسیاری از هزینه را کاهش داده است.
وی خاطر نشان کرد: طبق برنامه ریزی ها روز ملی آموزش همگانی حفظ محیط زیست از سال 1403 در تقویم رسمی کشور جای خواهد گرفت که بسیار نوید بخش است.
این مقام مسوول گفت: آشنایی دانش آموزان با محیط زییست می تواند در آینده در مدیریت این حوزه نقش بسیار تاثیر گذاری داشته باشد.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه پشتیبانی دوستدارن محیط زیست و تشکل های مردم نهاد محیط زیست، بنیان محکمی برای حفاظت از محیط زیست کشور است، گفت: حفظ محیط زیست وظیفه همه و هر کار کوچکی برای محیط زیست، مصداق عمل صالح است.
معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان افزود: همانطور که رییس سازمان حفاظت محیط زیست بارها بر این موضوع تأکید داشتهاند، این سازمان سازمانی مردمپایه و مردممحور است و باید اداره و مدیریت آن بر پایه مردمیسازی باشد. با همین هدف تلاش کردیم تا تشکل خیران محیط زیست ایجاد شود تا به سبب استفاده از تجربه خیران، بنیان محکمی برای ساخت یک تشکل جدید برای صیانت و حفاظت از محیط زیست کشور شکل گیرد.
وی با بیان اینکه در گذشته به مقوله محیط زیست توجه ای در خور نشده یا به عنوان اولویت ثانویه به آن نگریسته شده است، اضافه کرد: همچنین به این موضوع در نظام آموزشی به ویژه آموزش و پرورش باید توجه بیشتری شود، نهادینه سازی فرهنگ محیط زیست باید در دوران پیش دبستانی شکل بگیرد.