چهارشنبه 7 آذر 1403

راه‌اندازی کسب‌وکار نانویی با شرکت در یک رقابت علمی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
راه‌اندازی کسب‌وکار نانویی با شرکت در یک رقابت علمی

علاقه‌مندان برای حضور در برنامه نانو استارتاپ ستاد نانو و توسعه کسب‌وکارها و ایده‌های فناورانه خود می‌توانند در دهمین مسابقه ملی فناوری نانو که در تیرماه سال آینده برگزار می‌شود، ثبت‌نام کنند.

به گزارش ایسنا، مسابقه ملی فناوری نانو بزرگترین رقابت علمی با موضوع فناوری نانو در میان دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی علاقه‌مند است که هر ساله توسط بنیاد آموزش فناوری نانو بخش ترویج دانشجویی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با هدف افزایش آشنایی دانشجویان و محققان با فناوری نانو، گسترش آموزش فناوری نانو در سطح دانشگاه‌ها و دیگر مراکز علمی - آموزشی کشور، شناسایی نخبگان نانویی و برترین‌های این حوزه و حمایت از آنها برگزار می‌شود.

دهمین دوره از این مسابقات در یک مرحله و در قالب آزمون چهارگزینه‌ای در روز 20 تیرماه سال 1399 برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان برای حضور در این رقابت تا اردیبهشت ماه آینده فرصت دارند تا نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

"نانوساختارها"، "روش‌های ساخت و سنتز نانوساختارها"، "روش‌ها و تجهیزات شناسایی و آنالیز"، " کاربردهای فناوری نانو"، "تجاری‌سازی فناوری نانو و محصولات ساخت ایران" از جمله سرفصل‌های این آزمون ملی تعیین شده است. بنابر اعلام بنیاد آموزش فناوری نانو با توجه به گستردگی کاربردهای فناوری نانو در حوزه‌های صنعتی مختلف، سوالات مسابقه ملی دهم به کاربردهای نانوفناوری در صنعت "آب"، و "محیط زیست" محدود خواهد شد.

برگزیدگان دهمین مسابقه ملی علاوه بر کسب مجوز حضور در برنامه توسعه فناوری نانواستارت‌آپ و کسب امتیاز نخبگی از طرف بنیاد ملی نخبگان، به آنها بیش از هزار میلیون ریال جوایز نقدی و گرنت پژوهشی، سهمیه سفر عمره و عتبات، مدال طلا، نقره و برنز مسابقه ملی فناوری نانو و مجوز حضور در مصاحبه آزمون توانمندی تدریس اعطا خواهد شد.

نانواستارتاپ یکی از برنامه‌های حمایتی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو است که توسط بنیاد آموزش فناوری نانو و با هدف رشد و پرورش تیم‌های فناور توانمند و رساندن ایده‌های مبتنی بر فناوری نانو به محصول اولیه، در قالب برنامه‌ای یک‌ساله اجرا می‌شود. این برنامه تمامی تسهیلات مادی و معنوی موردنیاز یک تیم را برای توسعه ایده خود تا رسیدن به نمونه اولیه تأمین خواهد کرد و در نهایت تیم را به سایر برنامه‌های حمایتی، سرمایه‌گذار یا مشتری متصل می‌کند.

هدف این برنامه حمایت از تیم‌های فناور است و رویکرد رقابتی در آن حاکم نیست. کلیه تیم‌های علاقه‌مند می‌توانند مسیر رشد خود را به کمک نانواستارت‌آپ شناسایی کنند و استارت‌آپ خود را توسعه دهند. تنها راه ورود به برنامه نانواستارت‌آپ، شرکت در مسابقه ملی فناوری نانو است به گونه‌ای که حداقل یکی از اعضای استارت‌آپ جز افرادی باشد که شرایط ورود به نانواستارتاپ را کسب کرده است.

انتهای پیام