پنج‌شنبه 8 آذر 1403

راه‌اندازی کلاس‌های تقویتی برای ارتقای آموزش مقطع متوسطه

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
راه‌اندازی کلاس‌های تقویتی برای ارتقای آموزش مقطع متوسطه

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از مهمترین دستاوردهای آموزش در فضای مجازی را بهره مندی از شیوه یادگیری ترکیبی و تلفیقی دانست و به استفاده از این شیوه در سال تحصیلی جاری تأکید کرد.

به گزارش ایسنا،‌در نشست معاونین آموزش متوسطه لرستان که با حضور مدیر کل دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش برگزار گردید، آخرین وضعیت فعالیت آموزش حضوری دانش آموزان و چشم‌انداز آموزش متوسطه نظری در استان لرستان بررسی شد.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در این جلسه با اشاره به پاندمی کرونا و وضعیت آموزش در کشور گفت: باید برنامه‌ریزی دقیقی برای جبران افت تحصیلی و یادگیری دانش آموزان کشور انجام شود.

سلطانیان گفت: با بررسی شاخص های مختلف آموزش متوسطه تصویر روشنی از توفیقات، دستاوردها و نقاط قابل بهبود حاصل می شود و با بصیرت لازم می توان نسبت به برنامه ریزی دقیق در جهت ارتقاء کیفیت فرایند یاددهی یادگیری برنامه ریزی کرد.

وی در ادامه به عملکرد مطلوب استان در زمینه حضور دانش‌آموزان لرستانی در جشنواره های علمی پژوهشی کشوری اشاره کرد و گفت: حضور دانش آموزان در دومین دوره این جشنواره نسبت به سال گذشته 6 برابر شده است.

سلطانیان در ادامه به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی کلاس های درس و مدارس از اسفند 1398 اشاره کرد و در این خصوص به بررسی و تحلیل کاستی‌ها و نارسایی هایی که در حوزه آموزش در بستر فضای مجازی ایجاد شد پرداخت و به اقدامات تاثیرگذار و مهم وزارت آموزش و پرورش در استمرار جریان یاددهی یادگیری در مدارس پرداخت.

وی یکی از مهمترین دستاوردهای آموزش در فضای مجازی را بهره مندی از شیوه یادگیری ترکیبی و تلفیقی دانست و به استفاده از این شیوه در سال تحصیلی جاری تأکید کرد.

سلطانیان در ادامه به تشریح و تبیین برنامه های دفتر آموزش متوسطه نظری در سال 1400 پرداخت.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری به لزوم توجه ویژه به ارتقاء کیفیت تحصیلی دانش آموزان در سال تحصیلی جاری اشاره و اعلام کرد: دفتر آموزش متوسطه نظری برای ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی و تربیتی دوره دوم آموزش متوسطه تمرکز خود را بر سه نقطه کانونی مهم قرار داده که توسعه صلاحیت های حرفه ای معلمان، تدوین برنامه‌های بهبود شامل کلاس‌های تقویتی و جبرانی، اجرا و تحلیل دقیق ارزشیابی ورودی (آغازین) جهت تعیین نقطه عزیمت آموزش در ابتدای سال تحصیلی، تعیین اهداف کلیدی دروس و تمرکز بر تدریس دقیق این بخش‌ها توسط دبیران از این جمله است.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش متوسطه به نقل از دفترمتوسطه نظری، مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری در انتهای این جلسه ضمن تشکر از اهتمام مسئولین استان‌، مناطق و مدارس در خصوص ارتقاء کیفیت آموزش، 20 توصیه و پیشنهاد اجرایی را برای ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و تربیتی در شاخه نظری برای سال تحصیلی جاری ارائه کرد.

انتهای پیام