شنبه 25 مرداد 1404

رای بدوی پرونده شکارچیان یک قلاده خرس در ایذه صادر شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
رای بدوی پرونده شکارچیان یک قلاده خرس در ایذه صادر شد

به گزارش گروه قضائی خبرگزاری فارس، محمد رسالتی گفت: تیرماه سال گذشته با انتشار تصاویری در فضای مجازی از شکار یک قلاده خرس که منجر به تلف شدن این حیوان شد، تحقیقات مقدماتی جهت شناسایی عوامل این جرم آغاز و سه نفر متهم در این خصوص دستگیر شدند.

وی ادامه داد: با پیگیری‌ها و اقدامات قضایی صورت گرفته از سوی مراجع قضایی و باتوجه به دریافت گزارش اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان، تصاویر ارائه شده از صحنه جرم و اقرار متهمین، کیفرخواست آنان به اتهام مشارکت در شکار حیوان وحشی صادر و پس از رسیدگی در دادگاه، متهمان هر کدام به تحمل شش ماه حبس تعزیری محکوم شدند.

رسالتی گفت: این رای قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر است که تاکنون فقط یکی از متهمان تقاضای تجدیدنظر در رای صادره را دارد.

دادستان ایذه با بیان این که هرگونه اقدام علیه محیط زیست قابل پیگرد قانونی است، گفت: بر اساس ماده 10 قانون شکار و صید، شکار و صید جانوران وحشی عادی بدون پروانه، شکار و صید بیش از میزان مندرج در پروانه و یا خلاف مقررات و خارج از محل‌های مندرج در پروانه، و نیز حمل، عرضه، فروش و صدور جانوران وحشی زنده یا کشته و اجزای آن‌ها بدون کسب پروانه و یا مجوز از سازمان، و همچنین از بین بردن رستنی‌ها از جمله قطع درختان، خارزنی، بوته کنی و تعلیف غیرمجاز در مناطق حفاظت شده و پناهگاه‌های حیات وحش و تجاوز و تخریب در این مناطق، مستوجب مجازات به جزای نقدی از یکصدهزار تا یک میلیون ریال یا حبس از یک ماه تا شش ماه است.

رسالتی تصریح کرد: نظارت بر حفاظت از محیط زیست به عنوان یکی از حقوق عامه، از تکالیف دادستان‌هاست و دستگاه قضایی با افرادی که قصد سوء استفاده و رساندن آسیب به منابع طبیعی و محیط زیست را داشته باشند، قاطعانه و در چارچوب قانون برخورد می‌کند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

ثبت ایده

خرس محیط زیست این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
رای بدوی پرونده شکارچیان یک قلاده خرس در ایذه صادر شد 2