ربیعی: مس رفسنجان خوب قدم برمیدارد / زمان بردهای تیم ما هم میرسد

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان محمد ربیعی پس از تساوی بدون گل مس رفسنجان مقابل آلومینیوم اراک در نشست خبری اظهار داشت: به تیم آلومینیوم اراک و خودمان خسته نباشید میگویم. بازی کاملا یک طرفه و روانی داشتیم و موقعیتهای بیشماری ایجاد کردیم. برای من غیرطبیعی است چرا با وجود این همه موقعیت به گل نمیرسیم. امروز هم دو توپ به تیر دروازه زدیم. 23 بار درون حضور درون محوطه جریمه حریف داشتیم در شرایطی که آلومینیوم فقط یک بار درون محوطه ما آمد اما نبردیم.
وی افزود: از این موضوع ناراحت نیستم زیرا یکی از برجستهترین وظایف کارفنی این است که کمتر به تیم حریف فرصت بدهید و بیشتر برای خودت فرصت ایجاد کنی. در این مسیر خوب قدم برمیداریم و امروز حامد لک اصلا زمین نخورد زیرا فرصتی به حریف ندادیم. با وجود ایجاد موقعیتهای بیشمار شاید کمی هم بیدقت بودیم اما برخی را هم خوب ضربه زدیم. به هر حال این توپها تبدیل به گل نشد. البته وقتی کار فنی را خوب انجام بدهید، روزی هم دوران بدشانسی تمام میشود.
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدلیگ برتر فوتبال ایران
مس رفسنجان آلومینیوم اراک مس رفسنجان صفر - آلومینیوم اراک صفر محمد ربیعی سرمربی مس رفسنجان هفته چهارم لیگ برتر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است