جمعه 1 فروردین 1404

ربیعی پس از استقلال تماشاگر شد (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
ربیعی پس از استقلال تماشاگر شد (عکس)

سرمربی ذوب‌آهن تماشاگر یکی از مسابقات حساس لیگ یک فوتبال شد.

به گزارش "ورزش سه"، محمد ربیعی 24 ساعت پس از مسابقه ذوب‌آهن مقابل استقلال که تساوی یک بر یک به همراه داشت، راهی شمال ایران شد و شب گذشته تماشاگر ویژه یکی از بازی‌های حساس لیگ دسته اول بود.

سرمربی ذوب‌آهن شب گذشته در ورزشگاه شهدای چالوس حضور پیدا کرد تا دیدار تیم‌های شهرداری نوشهر و سایپا تهران را از نزدیک تماشا کند و تقابل رضا ربیعی، برادر و ابراهیم صادقی، دستیار سابق خود را زیر نظر بگیرد.

ربیعی در دیداری که رضا، برادر کوچک‌تر و دستیار سابقش هدایت شهرداری نوشهر را برعهده داشت و در سمت مقابل هم ابراهیم صادقی، کمک سابق او در ذوب‌آهن و مس رفسنجان روی نیمکت سایپا نشسته بود، به‌عنوان مهمان ویژه در جایگاه ویژه ورزشگاه چالوس حضور یافت.

سرمربی ذوب‌آهن که تیمش در جایگاه هشتم جدول لیگ برتر قرار دارد و در آخرین مسابقه به تساوی مقابل استقلال رسید، در شرایطی شب گذشته این مسابقه لیگ یکی را نگاه کرد که در نهایت تیم تحت هدایت برادرش (شهرداری نوشهر) موفق به کسب پیروزی یک بر صفر مقابل سایپایِ ابراهیم صادقی شد.

ربیعی پس از استقلال تماشاگر شد (عکس) 2