رجب طیب اردوغان
رجب طیب اردوغان
کارشناس مسائل منطقه گفت: آنکارا تنها در صورت عقب نشینی از ادلب امکان عمل به تعهدات خود در مذاکرات آستانه و سوچی را دارد.
وزیر امور خارجه با اشاره به راه حل سیاسی به عنوان تنها راه حل بحران سوریه بر آمادگی کامل کشورمان برای هر نوع همکاری در چارچوب احترام به حاکمیت، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.
تهران - ایرنا - ارتش سوریه مناطق دیگری را از کنترل تروریست های وابسته به «جبهه النصره «و گروه های متحد آن در حومه شرقی ادلب خارج و روستاهای محاریم و تل کراتین را آزاد کرد.
تهران - ایرنا - به دنبال تشدید تنش ها میان ترکیه و سوریه، آنکارا از ارسال تجهیزات جدید نظامی به پست های نظارتی و دیده بانی خود در استان ادلب در شمال غرب سوریه خبر داد.
به دنبال تضعیف شدید مواضع ارتش ترکیه در ادلب پس از پیشرویهای ارتش سوریه، آنکارا نیروهای ویژه خود را عازم این منطقه کرده است.
تهران - ایرنا - منازعات اخیر میان ترکیه و سوریه اعم از لفظی و فیزیکی که به برخوردهای نظامی هم کشیده شده، اوضاع منطقه را در شرایط جدیدی قرار داده و بیم از پیچیده تر شدن اوضاع امنیتی، نگرانی های جدیدی را شکل داده است.
وزیر خارجه روسیه در پایان سفرش به مکزیک گفت: اظهارات مداخله جویانه و شرمآور آمریکا درباره اوضاع ونزوئلا، توهینی به همه کشورهای آمریکای لاتین است.
ارتش سوریه مناطق دیگری را از کنترل تروریست های وابسته به «جبهه النصره «و گروه های متحد آن در حومه شرقی ادلب خارج و روستاهای محاریم و تل کراتین را آزاد کرد.
تهران - ایرنا - آمریکا با توسعه روابط با کشورهای آسیای مرکزی به دنبال تقویت نفوذ خود برای دخالت در تصمیمگیریهای مهم داخلی این کشورها و کاهش نفوذ روسیه و چین است.
اسلام آباد - ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان روز پنجشنبه از تمایل گروه طالبان برای کاهش خشونت ها در افغانستان و پیشبرد گفت وگوهای صلح استقبال کرد.
باکو - ایرنا - "مولود چاوش اوغلی" وزیر خارجه ترکیه بار دیگر تاکید کرد: در مسایل سوریه باید با روسیه همکاری کنیم.
اقتصاد نیوز: در حالی که نماینده آمریکا در امور سوریه به ترکیه در تقابل با نظام سوریه پیشنهاد کمک داده رجب طیب اردوغان اعلام کرده قصد دارد سامانه موشکی در مرزهای سوریه و ترکیه مستقر کند.
تهران - ایرنا - "رجب طیب اردوغان" رییس جمهوری ترکیه چهارشنبه با انتقاد از اظهارات گروههای داخلی این کشور درخصوص حضور نظامی ترکیه در لیبی و سوریه، از این اقدام دولت حزب عدالت و توسعه دفاع کرد.
تهران - ایرنا - مرکز "آشتی طرفهای درگیر در سوریه" وابسته به وزارت دفاع روسیه چهارشنبه شب گزارش داد که در حمله گروه تروریستی هیأت تحریر الشام (جبهه النصره سابق) به حلب 4 نفر کشته و 10 تن دیگر زخمی شدند.
رئیس جمهوری ترکیه اعلام کرد، کشورش با حلول سال 2023 تولید جنگنده های بومی نسل پنجم را آغازخواهد کرد.
تهران - ایرنا - «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب امروز (چهارشنبه) نسبت به افزایش تنش های نظامی در شمال غرب سوریه در روزهای اخیر هشدار داد و از همه طرف ها خواست از تقابل مسلحانه اجتناب کنند.