دوشنبه 6 اسفند 1403

رشد 112 درصدی سرمایه‌گذاری در هرمزگان

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
رشد 112 درصدی سرمایه‌گذاری در هرمزگان

رشد 112 درصدی سرمایه‌گذاری جواز تأسیس در هرمزگانرئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان از صدور 52 فقره جواز تأسیس صنعتی در 2 ماهه امسال در استان خبر داد.

خلیل قاسمی رئیس سازمان صمت هرمزگان، با اشاره به صدور 52 فقره جواز تأسیس گفت: شاهد رشد 112 درصدی سرمایه‌گذاری صدور جواز تأسیس در استان هستیم.

وی بابیان این‌که از این میزان جواز تأسیس صادره، 51 جواز تأسیس ایجادی و یک فقره جواز توسعه‌ای است، تصریح کرد: رشد سرمایه‌گذاری جوازهای تأسیس در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، نشان از علاقه‌مندی به سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی است.

رئیس سازمان صمت هرمزگان یکی از اولویت‌های مهم در استان را حمایت و پشتیبانی و رونق بیشتر صنایع عنوان کرد و ادامه داد: تسریع در اجرا و تکمیل طرح‌های صنعتی استان به‌صورت جدی دنبال می‌شود.

قاسمی یادآور شد: بیشترین صدور جواز تأسیس در شهرستان بندرعباس و کمترین صدور مربوط به شهرستان‌های بشاگرد و جاسک است، همچنین محصولات کانی غیرفلزی و شیمیایی ازجمله گروه‌های صنعتی بوده‌اند که بیشترین میزان صدور جواز تأسیس را به خود اختصاص داده است.