دوشنبه 5 آذر 1403

رشد 48.6 درصدی بازار پوشاک نانویی به دلیل بحران کرونا

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
رشد 48.6 درصدی بازار پوشاک نانویی به دلیل بحران کرونا

بر اساس برآوردهای جهانی پیش‌بینی می‌شود بعد از عبور از بحران کرونا، رشد بازار پوشاک نانو به رقم 14.5 میلیارد دلار تا سال 2025 برسد.

به گزارش ایسنا، بازیگران اصلی فعال در بازار پوشاک مجهز به فناوری نانو در حال پیاده‌سازی روند جدیدی از پوشاک با فناوری پوشیدنی هستند تا جایگاه رقابتی خود را در بازار جهانی حفظ کنند.

به عنوان مثال، در ژانویه 2019، یک شرکت نساجی از گروه Teijin، خط تولید جدیدی از لباس‌های ورزشی و سایر لباس‌ها را با راه‌حل‌های پوشیدنی راه‌اندازی کرد. این شرکت طیف محصولات خود را در پنجمین نمایشگاه پوشیدنی در سایت‌بیگ توکیو، یک نمایشگاه تجاری پیشرو برای دستگاه‌های پوشیدنی و فناوری مرتبط، به نمایش گذاشت. پیش‌بینی می‌شود که ادغام فناوری نانو با پوشاک در سال‌های آینده یک روند مهم در صنعت پوشاک ایجاد کند.

انتظار می‌رود اندازه بازار جهانی پوشاک فناوری نانو از 4.24 میلیارد دلار در سال 2020 به 6.30 میلیارد دلار در سال 2021 با نرخ رشد ترکیبی سالانه 48.6 درصد افزایش یابد. این رشد عمدتا به دلیل از سرگیری فعالیت‌های شرکت‌ها و انطباق با شرایط عادی جدید پس از کرونا است که طی دو سال گذشته مجبور به اعمال اقدامات محدودکننده نظیر فاصله‌گذاری اجتماعی، کار از راه دور و تعطیلی فعالیت‌های تجاری بودند که این اقدامات پیامدهایی را برای صنعت پوشاک نانو به همراه داشت.

با در نظر گرفتن این چالش‌ها انتظار می‌رود این بازار در سال 2025 با رشد 23 درصدی به 14.52 میلیارد دلار برسد.

افزایش استفاده از لباس‌های فناوری نانو در صنعت پزشکی، به دلیل خواص ضد میکروبی آن، بازار پوشاک فناوری نانو را به حرکت درآورده است؛ چرا که لباس‌های نانویی دارای خاصیت ضد میکروبی برای مبارزه با میکروارگانیسم‌هایی مانند ویروس‌ها، قارچ‌ها و باکتری‌ها مناسب هستند؛ از این رو شرکت‌های فعال در بازار پوشاک فناوری نانو در حال معرفی محصولات پزشکی برای مقابله با میکروارگانیسم‌ها هستند.

به نقل از ستاد نانو، در مارس 2020 یک تولیدکننده ماسک مستقر در ژوهای، ماسک‌های حاوی نانوذرات نقره عرضه کرد که قابل استفاده مجدد بوده و برای کشتن باکتری‌ها مناسب هستند. نانو ذرات نقره به طور مداوم یون‌هایی را آزاد می کنند که قادر به کشتن باکتری‌ها و ویروس‌ها هستند. بنابراین، پیش‌بینی می‌شود که استفاده روزافزون از الیاف یا لباس‌های فناوری نانو در صنعت مراقبت‌های بهداشتی، درآمدهای بازار پوشاک فناوری نانو را در سال‌های آینده افزایش دهد.

انتهای پیام