رضا رشیدپور
رضا رشیدپور
فعال سیاسی اصولگرا نوشت: احتمالا از عادی شدن روزه خواری در کشور اطلاع دارید و می دانید هیچ یک از روزه خواران برای فرمایشات شما تره هم خورد نمی کند چون این ممنوعیت ها از حداقل ضمانت اجرا هم برخوردار نیست. فعال سیاسی اصولگرا نوشت: احتمالا از عادی شدن روزه خواری در کشور اطلاع دارید و می دانید هیچ یک از روزه خواران برای فرمایشات شما تره هم خورد نمی کند چون این ممنوعیت ها از حداقل ضمانت...
محسن برمهانی معاون سیما اعتقاد دارد مردم در سال 1402 خودشان را در تلویزیون دیدند اما به تحول ساختاری در سیما میاندیشد که در سال جدید آغاز میشود.
ابراهیم رییسی در چرایی معرفی حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش گفته بود: «جلسهای داشتیم با نام آوران ورزش. به من گفتند40 سال است در ورزش چهرههای سیاسی انتخاب میشوند. در حالی که ما در ورزش چهرههایی داریم که سوابق خوبی دارند.»
اگرچه برنامه آقایان جبلی رئیس سازمان صداوسیما و قائممقامش جلیلی اجرای تحول در سازمان متبوعشان بود و بر مبنای این طرح بسیاری از چهرهها دیگر راهی به تلویزیون نداشتند؛ اما ورق چنان برگشت که آواز عباس قادری بازخوانی میشود و ایرج خواجه امیری بعد از 45 سال در برنامه نوروزی حاضر شده و برای مخاطبان برنامه فرزاد حسنی ترانه میخواند. چهرههایی که برای حضورشان بر اساس شنیدهها عدد بین 200 تا...
بازگشت چهرهها و ماجرای نطقکشی، اتکای به کیکها و احمد خطرها، راهاندازی 200 کانال انتخاباتی، چند تغییر بیجا و بهجا جزو اتفاقات مهمی است که در 1402 صدا و سیما افتاد.
مجریان بسیاری از تلویزیون به سمت مدیومهای دیگری رفتهاند اما ظاهراً علی ضیاء بیشتر از همه دوست دارد جلب توجه کند. روزی با گفتوگوی خارج از عرف با بانوان بازیگر و روزی هم با رپرها به سمت عادیسازی ابتذال میرود.
مجریان بسیاری از تلویزیون به سمت مدیومهای دیگری رفتهاند اما علی ضیاء بیشتر از همه دوست دارد جلب توجه کند. روزی با گفتوگوی خارج از عرف با بانوان و روزی هم با رپرها به سمت عادیسازی ابتذال میرود.
«آقای صداوسیما مخاطب را به خاطر کج سلیقگیهای سیاسی و فرهنگی از دست دادهای و حالا میخواهی با کارهای سخیف، مخاطب را جذب کنی. کاش به جای پایین آوردن سطح سلیقه مخاطب، اشتباه خود را قبول میکردی و آغوشت را برای عطاران، فتحی، عادل فردوسیپور و همه آنهایی که رفتهاند باز میکردی که ثواب در این کار بود نه میدان دادن به امثال احمد خطر!»
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «دو دوست»، «برخورد پنهان»، «عملیات رانیگانج»، «ستاره پیروزی»، «صحنه سازی»، «گرن توریسمو»، «لیلی با من است»، «تیرانداز»، «پیروزی پینگ پنگ»، «گذرگاه قصاب»، «به وقت پیروزی»، «محموله نهایی»، «امیلی»، «بی پولی»، «جاماندگان»، «رابینسون کروزوئه»، «دو دم»، «سریع و خشن 9»، «در جستجوی نمو»، «پلیس بل ویل»، «مایکا دختری...
در روزهای پایانی سال 1402، سبد رنگارنگی از فیلمهای سینمایی از شبکههای سیما پخش میشود.
با اضافه شدن بر تعداد شبکههای تلویزیونی در دهه هفتاد، آنتن تلویزیون نیاز به خوراک بیشتری برای جذب مخاطب داشت.
شبکههای تلویزیونی در کنار نوستالژیهایی همچون لیلی با من است چند فیلم جدید هم تدارک دیده که در چند روز پایانی سال روی آنتن میروند.
با اضافه شدن بر تعداد شبکههای تلویزیونی در دهه هفتاد، آنتن تلویزیون نیاز به خوراک بیشتری برای جذب مخاطب داشت. به همین خاطر برنامهسازان قاب کوچک به فکر تولید آثاری متفاوت افتادند تا مخاطبان از طیفهای مختلف سنی را پای گیرنده بنشانند.
جواد خیابانی هم اعلام کرد، بهزودی و بهصورت رسمی بازنشسته میشود تا دیگر در برنامههای تلویزیونی بهعنوان گزارشگر یا مجری حضور نداشته باشد. خداحافظی جواد خیابانی، این پیام را میدهد که نسل قدیمی گزارشگرها که از ابتدای دهه 70 با تاسیس شبکه سه، روی کار آمدند تا مسابقات فوتبال را به صورت زنده گزارش کنند، رو به پایان است. نکته حائز اهمیت این است که سرنوشت پایانی این افراد کاملاً متفاوت...
پس از آنکه جواد خیابانی اعلام کرد با بازنشستگی از صداوسیما خداحافظی میکند و این موضوع با استقبال در فضای مجازی روبرو شد، حالا رضا رشیدپور با انتشار ویدیویی، با ادبیاتی خاص درباره خیابانی حرف زد. این ویدیو را میبینید.
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.