سه‌شنبه 16 بهمن 1403

رضا صادقی خواستار عفو حمید صفت شد

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
رضا صادقی خواستار عفو حمید صفت شد

رضا صادقی، خواننده موسیقی پاپ در یک پست اینستاگرامی، خواستار بخشش حمید صفت (رپر) از حکم قصاص شد.

به گزارش ایسنا، صادقی در حساب رسمی خود در اینستاگرام نوشت: «من این جوون و ندیدم و آشنایی باهاش از موسیقیش دارم، نمیدونم دنیاش چه شکلیه اما می‌دونم دنیای مردمش براش مهمه، حال مردمش براش عزیزه و از همه مهمتر درد مردمش براش درد خودشه.... امروز خبری شنیدم از "قصاص" که دعا می‌کنم صحت نداشته باشه.... خانواده مرحوم کاملا حق دارن قلبشون شکسته باشه و خشم داشته باشن، اما به عنوان یه کمترین اهل هنر و سرزمینم و ریش سفیدی که دارم، خواهش می کنم و حتی التماس می کنم از این خانواده داغ دیده، با بخشش و بزرگیشون کام مردم و شیرین کنن، روزای تلخیه و شک ندارم شما این تلخی رو از همه بیشتر لمس کردین، پس تمنا دارم با بزرگیتون دل مردم و اول سالی شاد کنید که قطعا کار آسونی نیست اما از شما بعید نیست این بخشش.... از همه مردم عزیزم بخصوص هنرمندان خواهش دارم، تقاضای بخشش کنن برای حمید، یه جوون که آینده می‌تونه جلو راهش باشه با کلی اتفاق خوب.. دوستان سکوت نکنید، این سکوت فقط حسرت و شرم به بار میاره.» به گزارش ایسنا، 28 مرداد ماه سال 96 پرونده حمیدرضا صفت، خواننده، به اتهام قتل، تشکیل و تحقیقات در این خصوص آغاز شد. او با ناپدری خود درگیر شده بود و ناپدری او در بیمارستان فوت کرده بود.

«حمید صفت» ششم خردادماه سال 97 از زندان با قرار وثیقه آزاد شد.

در اواخر سال 99 با اعتراض اولیای دم به آزادی وی این بار پرونده به کمیسیون 11 نفره پزشکی قانونی فرستاده شد و با تکمیل تحقیقات، با توجه به نظریه کمیسیون پزشکی و طبق ماده 290 قانون مجازات اسلامی مبنی بر این که اگر کسی آگاهی داشته باشد که فرد بیمار است، با او درگیر شود، گرچه عمل نوعا کشنده نباشد، او مرتکب قتل عمد شده است، کیفرخواست رپر معروف به اتهام قتل عمد صادر شد و حمیدصفت پای میز محاکمه ایستاد.

در جلسه دادگاه پس از دفاعیات متهم و وکیل او، قاضی پرونده دستور بازداشت حمید صفت را صادر کرد.

اما شامگاه گذشته 14 فروردین ماه 1400 عسگر قاسمی آقباش وکیل مدافع حمید صفت به ایسنا گفته است که حکم قصاص موکلش به او ابلاغ شده است. او و عزیز محمدی، دیگر وکیل پرونده، ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ حکم فرصت دارند نسبت به حکم صادره فرجام‌خواهی کنند.

بیشتر بخوانید: گلستان / گذشت بی قید و شرط از اعدام یک جوان همه چیز درباره حمید صفت (+ عکس) گذشت خانواده مقتول از قصاص عروس درخواست بازیگر سریال "پایتخت" برای عفو حمید صفت قتل عام خانوادگی در اهواز / قاتل 8 نفر را کشت و خودکشی کرد وکیل مدافع حمید صفت: به حکم قصاص موکلم اعتراض می‌کنیم وکیل حمید صفت: هنوز حکم موکلم به بنده ابلاغ نشده خواننده رپ به قصاص محکوم شد / وکیل مدافع: اعتراض می‌کنیم آخرین دفاع خواننده رپ / حمید صفت پس از محاکمه بازداشت شد درخواست قصاص برای رپر معروف پرونده حمید صفت در کمیسیون پزشکی قانونی است تکذیب حضور حمید صفت در ماه عسل لینک کوتاه: asriran.com/003GJR