رضا پهلوی
رضا پهلوی
یک نماینده مجلس گفت: ما فعلا صبر کرده ایم، اگر مذاکرات به نتیجه نرسد مطمئنا ایران هم دست به اقدامات مقابله به مثل خواهد زد.
ایسنا نوشت: آصفری گفت: ما فعلا صبر کرده ایم، اگر مذاکرات به نتیجه نرسد مطمئنا ایران هم دست به اقدامات مقابله به مثل خواهد زد.
گروه 8 نفره که خود را اپوزیسیون ایران میدانند روز جمعه 10 فوریه در دانشگاه جرج تاون آمریکا بهصورت مجازی و حقیقی گرد هم آمدند تا به بررسی «آینده جنبش دموکراسی ایران» بپردازند.
بازمانده پهلویها حتی اگر با بقیه مخالفان جمهوری اسلامی بر سر یک میز بنشیند و از ائتلاف و همدلی و... سخن بگوید، رسانههایش عار دارند تا او را هموزن و همنشین چند سلبریتی و فعال مجازی به تصویر بکشند.
اگر این حضور مستمر و صعودی باشد، نشانگر همراهی مردم با نظام سیاسی و امید به آینده است، ولی اگر روند آن به هر علتی کاهشی شود، باید به عنوان نشانهای از "فاصله خطرناک"، مورد توجه و درمان قرار گیرد؛ داروی این فاصله نیز چیزی جز "همراهی با مردم و جلب رضایت آنها" نیست.
برای اطلاع از حواشی نشست خبری اپوزیسیون ایران در آمریکا با ما در ادامه همراه باشید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای افزایش امید، اولا باید «کرسی اعتراض» را به رسمیت شناخت، کسانی که اعتراض قانونی دارند باید بتوانند مطالبه گری کنند و مسائل و مطالب خودشان را بگویند. مسئولین نظام عوض دعواهای بی ارزش و اختلافات غیرضروری، دست به دست هم بدهند و از خرد جمعی استفاده کنند؛ از تک تک کسانی که در کشور هستند و دل در گرو انقلاب دارند، از هر گروه و حزب و دسته و طایفهای که میخواهند...
8 چهره ضدانقلاب قرار بود در دانشگاه جورج تاون گرد هم بیایند؛ با این وجود تنها 4 نفر از آنها حضور فیزیکی داشتند و سرکرده گروهک کومله که یکی از مدعوین بود، در مصاحبه با شبکهای کردی زبان بحث تجزیهطلبی را مطرح کرد.
عجیبترین عکس راهپیمایی 22 بهمن، تابوت علی کریمی بر دوش مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن 1401 است که واکنشهای زیادی را اه همراه داشته است.
انتشار یک عکس در راهپیمایی 22 بهمن واکنشهای زیادی را به همراه داشته است.
جمیله کدیور در روزنامه اطلاعات نوشت: به جد بر این باورم که بیانیه سید محمد خاتمی، رئیس جمهوری سابق و رویکرد اصلاح گرانه اش، کاملا واقعگرایانه و حلال بسیاری از مشکلات جاری کشور است.
جمیله کدیور نوشت: از جمله ویژگی های قابل اعتنای اعتراضات اخیر، نداشتن سر و نبود رهبری در راس اعتراضات و تلقی آن به عنوان نقطه قوت بود. چند ماه اعتراضات پراکنده در شهرهای مختلف بدون رهبری و هماهنگی در کشور، با تشویق رسانه ها و اپوزیسیون خارج کشور و با هزینه جانی و مالی فراوان در داخل شکل گرفت و ادامه یافت.
در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن بنری با محوریت تشویق به فرزندآوری در دست کودکان دیده میشد که مورد توجه کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفت.
طیب حاجرضایی تنها مسافر آن سفر نبود، این سِیری جمعی بود؛ در انقلاب خمینی (ره) یک ملت برای خدا از خود میگذشت.
جمیله کدیور در روزنامه اطلاعات نوشت: یکی از ابزارهای اصلی قدرت جمهوری اسلامی ایران طی 44 سال گذشته و در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سال 57 که موجب مانایی نظام به رغم همه اتفاقات سختی که با آن مواجه بوده، اپوزیسیون فشل آن بوده است.
اقتصادنیوز: ایران روزنامه دولت به کنفرانس موسوم به «آینده جنبش دموکراسی ایران» در واشنگتن واکنش نشان داد.