رضا یزدانی
رضا یزدانی
فرماندار بجنورد اعلام کرد: از 88 داوطلبی که برای تصاحب 2 کرسی نمایندگی این حوزه انتخابیه ثبت نام کرده بودند در آخرین بررسی شورای نگهبان صلاحیت 37 نفر مورد تایید قرار گرفته است.
بجنورد - ایرنا - فرماندار بجنورد اعلام کرد: از 88 داوطلبی که برای تصاحب 2 کرسی نمایندگی این حوزه انتخابیه ثبت نام کرده بودند در آخرین بررسی شورای نگهبان صلاحیت 37 نفر مورد تایید قرار گرفته است.
تهران - ایرنا - شب گذشته آخرین شب حضور فیلمسازان و اهالی رسانه در کاخ جشنواره فیلم فجر بود؛ شبی که با فضای عاشقانه برای سینما شروع شد، نقبی به مصائب کودکان کار زد، داستانی معمایی در سه دهه را به تصویر کشید و با اعلام اسامی نامزدها به پایان آمد.
نشست خبری فیلم «سینماشهرقصه» با حضور عوامل و بازیگران در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
فرهمند منتقد فیلم درباره «سینما شهر قصه» گفت: فیلم اصلا نوستالژیک نیست و هدف فیلم ترسیم این است که برایند نسل سینمای فیلمفارسی شده است سینمای امروز ما و فیلم مرور تاریخ سینمای ما است.
رییس کمیته ملی المپیک در مراسم رونمایی از تندیس حمید سوریان، طالقانی و یزدانیخرم از ساخت تندیس بزرگان ورزش ایران خبر داد.
میثم مطیعی گفت: در شعر عیدفطر سال 95 خواندم: «ای دوستان که در صف اول نشستهاید، مردم هنوز چشم به راه عدالتند» و بعد در سال 96 خواندم: «ای نشسته صف اول، نکنی خود را گم» فکر پشت این عبارتها بود، اما بعد از آن، اتفاقات زیادی رخ داد.
میثم مطیعی گفت: در شعر عیدفطر سال 96 خواندم: «ای دوستان که در صف اول نشستهاید، مردم هنوز چشم به راه عدالتند» و بعد در سال 97 خواندم: «ای نشسته صف اول، نکنی خود را گم» فکر پشت این عبارتها بود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، میثم مطیعی به عنوان یک مداح تحصیلکرده، فعالیت خود را در عرصه کسب معارف دین از پای درس استاد اخلاق آیتالله حاج آقا مجتبی تهرانی آغاز کرد و حتی در اولین گام در موسسه مصابیحالهدی به عنوان موسسه حفظ و نشر آثار ایشان مسوولیت پذیرفت. او اینروزها با مداحیهای خط شکنانه خود بیشتر در اذهان مخاطبان جا باز کرده است در حالی که هیأت هفتگی و مداحیهای مناسبتی...
خواننده جوان پاپ کشورمان با حضور در 7 دوره جشنواره موسیقی فجر توانست رکورددار بخش پاپ شود.
فیلم سینمایی کمدی عاشقانه «سینما شهر قصه» به نویسندگی و کارگردانی کیوان علیمحمدی و علی اکبر حیدری که در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد، پوستر آن با طرحی از احمد غلامی منتشر شد.
تهران - ایرنا - دیده کشتی آزاد ایران در وزن 125 کیلوگرم گفت: هر کسی که بهتر باشد به پیکارهای کسب سهمیه و بعد از آن به بازیهای المپیک اعزام میشود و مهم نام ایران و کسب مدال در المپیک توکیو است.
کادرفنی تیم ملی کشتی آزاد، نفرات اعزامی به مسابقات قهرمانی 2020 آسیا را از بین نفرات برتر جام جهان پهلوان تختی انتخاب خواهد کرد.
رئیس هیئت کشتی استان مازندران گفت: امیرحسین زارع هم به لحاظ قدی و هم وزنی، از رقبایش کمتر است، با این وجود هوشیاری و زرنگی خاص خودش را در کشتی دارد.