دوشنبه 30 تیر 1404

رفع موانع واردات خودروی جانبازان تا پایان شهریورماه

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
رفع موانع واردات خودروی جانبازان تا پایان شهریورماه

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از دستور رئیس جمهور جهت رفع موانع واردات خودروی جانبازان تا پایان شهریورماه خبر داد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از دستور رئیس جمهور جهت رفع موانع واردات خودروی جانبازان تا پایان شهریورماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: به دلیل مطالبه‌ای که مردم از بنیاد شهید و امور ایثارگران دارند ما باید تلاش کنیم تا نیازهایی عزیزانی که در جنگ تحمیلی 12 روزه آسیب دیدند برطرف شود.

وی افزود: در جریان جنایتی که شکل گرفت و آسیب‌هایی که به وجود آورد، در هیئت دولت در روز گذشته مصوبه‌ای شکل گرفت که هم موضوع بازسازی منازل آسیب دیده سرعت گیرد و هم حقوقی که در قانون برای این خانواده‌ها مترتب شده، اجرایی شود که کمترین حقوق مدنظر، ثبت نام فرزندان این عزیزان در مدارس شاهد است.

اوحدی گفت: این مصوبه ابلاغ شد و امیدواریم با این مصوبه بتوانیم قدمی در راه خدمت به خانواده شهدا برداریم. همچنین موانعی که در مسیر جانبازان مشمول خودرو وجود داشت، با دستور رئیس جمهور تا پایان شهریور ماه برطرف خواهد شد.