چهارشنبه 5 شهریور 1404

رقابت سه باشگاه بزرگ برسر سانه

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
رقابت سه باشگاه بزرگ برسر سانه

بال آلمانی منچسترسیتی مورد توجه سه باشگاه بزرگ اروپایی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، نشریه «بیلد» آلمان خبر داد، حسن صالیحمیدزیچ، مدیر ورزشی تیم فوتبال بایرن مونیخ این هفته با مدیر برنامه‌های لروی سانه دیدار کرده و در خصوص احتمال پیوستن این بازیکن به سرخپوشان مونیخی در تابستان پیش‌رو بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

باشگاه بایرن مونیخ تابستان گذشته تلاش‌های بسیاری برای خرید این بال آلمانی انجام داد، اما مصدومیت شدید و بدموقع او پیش از آغاز فصل در جریان دیدار جام خیریه انگلیس این انتقال را منتفی کرد.

سانه که به دلیل مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی به مدت هفت ماه به دور از میادین بود، تا ماه ژوئن سال 2021 با منچسترسیتی قرارداد دارد.

گفته می‌شود دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید هم وضعیت لروی سانه را زیرنظر دارند و نسبت به جذب او علاقه‌مند هستند.

سانه 24 ساله که در سال 2016 از شالکه به منچسترسیتی پیوست، تاکنون در 134 بازی 39 گل به ثمر رسانده است.