سه‌شنبه 11 آذر 1404

روسیه در حال ساخت جنگنده‌های پیشرفته برای ایران است

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
روسیه در حال ساخت جنگنده‌های پیشرفته برای ایران است

وب‌سایت خبری یونایتد -24 که در اروپا مستقر است با اشاره به اینکه درحال‌حاضر در مجموع 16 جنگنده Su-35 برای ایران در حال تولید است، مدعی شد: روسیه درحال ساخت جنگنده‌های سفارش ایران است.

وب‌سایت خبری یونایتد -24 که در اروپا مستقر است با انتشار گزارشی مدعی شد: براساس برخی اسناد مربوط به کارخانه KnAAZ (کارخانه یوری‌گاگارین / سازنده جنگنده Su-35)، شرکت NPP-Zvezda (تولیدکننده صندلی اجکت) و شرکت یاکولف (سازنده جنگنده آموزشی - رزمی یاک -130) بیان می‌کند قطعات مختلف جنگنده Su-35 سوپرفلانکر برای ساخت سفارشات ایران درخواست شده است. این وب‌سایت ادعا کرده سفارش اولیه Su-35 در نوامبر 2023 انجام شده است.

این رسانه همچنین نوشته است که این اسناد نشان می‌دهد که درحال‌حاضر در مجموع 16 جنگنده Su-35 برای ایران در حال تولید است. این رقم نشان‌دهنده تعداد هواپیماهای درحال تولید است؛ همچنین تعداد بیشتری ممکن است در آینده ساخته شوند و برخی سفارشات ممکن است قبلا تکمیل شده باشند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.