روسیه
روسیه
ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی با تأکید بر پایبندی تهران به تعهدات هستهای خود گفت که ایران حق دارد مانند هر کشور دیگری از فناوری هستهای برای اهداف صلحآمیز استفاده کند.
اقتصادنیوز: نماینده ولی فقیه در استان گلستان با بیان اینکه رئیس جمهور آمریکا تعادل ندارد، گفت: رفتار ترامپ موجب بیآبرویی آمریکا در جهان شده است.
ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی با تأکید بر پایبندی تهران به تعهدات هستهای خود گفت که ایران حق دارد مانند هر کشور دیگری از فناوری هستهای برای اهداف صلحآمیز استفاده کند.
اقتصادنیوز: ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی با تأکید بر پایبندی تهران به تعهدات هستهای خود گفت که ایران حق دارد مانند هر کشور دیگری از فناوری هستهای برای اهداف صلحآمیز استفاده کند.
اقتصادنیوز: شبکه خبری بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که به دنبال هشدارهایی مبنی بر اینکه ایران میتواند در پی تجاوز نظامی آمریکا علیه تاسیسات هستهای این کشور تنگه هرمز را ببندد، صنعت کشتیرانی در خاورمیانه در حالت آماده باش قرار گرفته است.
سفیر ایران در روسیه: با طرحریزی صورت گرفته از سوی وزیر خارجه، رایزنیهای دیپلماتیک ایران درباره حمله متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونی پس از مسکو در پایتختهای اروپایی، آسیایی و عربی ادامه خواهد یافت.
عراقچی گفت که در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه درباره مقابله با چالشها و تهدیدهای مشترک به ویژه پس از تحولات اخیر گفتوگو خواهد کرد.
اقتصادنیوز: دولت موقت افغانستان در بیانیه ای حمله آمریکا به تأسیسات هستهای ایران را محکوم کرد.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه درباره مقابله با چالشها و تهدیدهای مشترک به ویژه پس از تحولات اخیر گفت وگو خواهد کرد.
اقتصادنیوز: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا یک روز پس از حمله به تاسیسات هسته ای ایران با تکرار ادعاهایش در حالی که هنوز هیچ ارزیابی دقیقی درباره خسارات احتمالی وجود ندارد، برای توجیه تجاوزش گزافه گویی کرد.
نماینده چین در شورای امنیت سازمان ملل ضمن محکومیت حملات آمریکا به تاسیسات هستهای ایران، گفت: روسیه، چین و پاکستان پیشنویس قطعنامهای را برای آتشبس فوری و بدون قید و شرط پیشنهاد کردهاند.
اقتصادنیوز: نماینده پاکستان در نشست شورای امنیت اعلام کرد: ما شاهد تشدید تجاوزات اسراییل به ایران هستیم. بسیاری از کشورها درباره نقض منشور سازمان ملل متحد هشدار میدهند. پاکستان از ابتدا مواضع اصولی در این باره اتخاذ کرد که براساس قوانین بین المللی بوده است.
سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره پیوستن آمریکا به تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران گفت: اقدامات غیرمسئولانه، خطرناک و تحریکآمیز آمریکا علیه ایران را محکوم میکنیم.
اقتصادنیوز: سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره پیوستن آمریکا به تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران گفت: اقدامات غیرمسئولانه، خطرناک و تحریکآمیز آمریکا علیه ایران را محکوم میکنیم.
جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی حمله اسرائیل و آمریکا به ایران برگزار شد.
اقتصادنیوز: سفیر و نماینده چین در سازمان ملل، حملات آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران را «به شدت» محکوم کرد و گفت: حمله آمریکا به تاسیسات ایران، ضربهای مهلک به نظام منع اشاعه هستهای بود.