یک‌شنبه 8 تیر 1404

روشنک: باشگاه‌ها تعامل کنند تا فصل سخت را پشت سر بگذاریم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
روشنک: باشگاه‌ها تعامل کنند تا فصل سخت را پشت سر بگذاریم

مسئول مسابقات لیگ برتر گفت: خواهش ما از باشگاه‌ها تعامل و همراهی بیش از پیش است تا بتوانیم فصل سخت و فشرده را در کنار هم و به خوبی سپری کنیم.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیرحسین روشنک در گفت‌و‌گو با سایت سازمان لیگ در خصوص آغاز فصل جدید رقابت‌های باشگاهی فوتبال کشور اظهار داشت: ابتدا لازم است جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی و حملات وحشیانه آن که نشانه‌های نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین‌المللی است را به شدت محکوم می‌کنیم و همچنین از نهادهای نظامی، امنیتی و دولتی کشور که با از خود گذشتگی، درایت و آرامش از مرزهای میهن عزیزمان پاسداری کرده و امنیت کشور را حفظ کردند، قدردانی و تشکر کنیم.

کشوری‌فرد خبر داد: احتمال برگزاری بازی‌های لیگ هر سه روز یک‌بار

وی افزود: با توجه به شرایط پیش آمده و تغییراتی که به ناچار در برنامه آماده‌سازی تیم‌های لیگ برتری ایجاد شد، پس از بررسی‌های لازم و علیرغم فشردگی و دشواری‌های موجود در برنامه‌ریزی فصل آتی مسابقات که منتهی به جام جهانی است، به منظور همراهی با باشگاه‌های لیگ برتر و به جهت تکمیل دوران آماده‌سازی تیم‌ها، ناگزیر تصمیم گرفتیم دیدار سوپرجام و همچنین زمان شروع بیست و پنجمین دوره لیگ برتر را با تعویقی حدودا دو هفته‌ای آغاز کنیم.

مسئول مسابقات لیگ برتر تصریح کرد: بدیهی است که با این شرایط و برای جبران این تعویق اجتناب ناپذیر، برگزاری لیگ در طول فصل با فشردگی‌هایی همراه خواهد بود و در اغلب هفته‌ها فاصله زمانی بین مسابقات چهار یا پنج روزه و حتی در مواردی خاص تا سه روز (72 ساعت) نیز کاهش می‌یابد، لذا خواهش ما از باشگاه‌ها تعامل و همراهی بیش از پیش هست تا بتوانیم این فصل سخت و فشرده را در کنار هم و به خوبی طی کنیم.

روشنک در خصوص سایر برنامه‌ها و تدابیر در نظر گرفته شده برای فصل آتی، اظهار داشت: با توجه به جلسات کارشناسی متعدد و آسیب‌شناسی که نسبت به برگزاری لیگ در فصول گذشته و به خصوص فصل قبل داشتیم، به این نتیجه رسیدیم که باید با تغییر، اصلاح و تدوین برخی از موارد در قوانین و آئین نامه‌های مرتبط با برگزاری مسابقات، شرایط را برای ارتقا کیفیت برگزاری و نزدیک شدن به استانداردهای برگزاری مسابقات در سطوح بین‌المللی فراهم سازیم.

وی ادامه داد: از این رو با هماهنگی و تعاملی که با بخش‌های مختلف فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ داریم در حال اصلاح برخی از مفاد آئین‌نامه برگزاری مسابقات و همچنین تدوین دستورالعمل رسانه ای جهت ساماندهی فضاهای رسانه‌ای مرتبط با برگزاری از جمله کنفرانس‌های خبری و میکسدزون‌ها مطابق الگوهای استاندارد هستیم به این منظور درصدد برگزاری کلاس‌ها و دوره های آموزشی برای مسئولین رسانه‌ای هیئت های برگزاری و همچنین مدیران رسانه‌ای باشگاه‌ها هستیم تا با ارتقای سطح آگاهی و دانش آنها نسبت به حوزه وظایف و مسئولیت‌هایشان، کنترل مناسب‌تری در فضاهای رسانه ای در کنفرانس‌های خبری داشته و حواشی برآمده از آنها را به حداقل برسانیم چون باور داریم این امر کمک شایانی به پرداختن به موضوعات اصلی و فنی خواهد کرد و در پی آن رشد کیفی مسابقات را به همراه خواهد داشت. با توجه به شرایط ویژه ای که وجود دارد در نهایت برای برگزاری مطلوب‌تر مسابقات به همدلی و همراهی همه اهالی فوتبال از هیئت‌های فوتبال استانی و باشگاه‌ها تا رسانه‌های گروهی و هواداران فوتبال نیاز داریم.